Ha (csak) 200 000 Ft-otok lenne a nyaralásra, hová mennél nyáron a pároddal Európán belül?
Ebbe bele kell férnie az utazás,szállás költségének két főre(!),és a költőpénznek,ami marad kajára,látnivalókra,esetleg autóbérlésre,stb.
Ennyi pénzünk van(pontosabban lesz),van egy nyaralási ötletünk,de kíváncsi vagyok,mások szerint milyen helyekre lenne elég ennyi pénz.(Csak július és augusztus jöhet szóba az egyetem,és a munka miatt,szóval főszezoni árakkal kell kalkulálni!)
Kíváncsian várom a válaszokat!:) Előre is köszi!
második vagyok.
Nem sértésnek írtam a fagyit,bocs ha annak vetted.
Az igazság az,hogy olyan hogy buszos nyaralás többed magaddal,nekem eszembe sem jutott.Számomra az már nem nyaralás,ha összezsúfolva kell lennem napokig 40 emberrel.
Így ha egyénileg nem lenne elég akkor inkább belföld,mint csoportos utazás,és nyomorgás a buszon..De ti tudjátok..
Pont tegnap jöttem haza egy 3 hetes kirándulásból:
Benelux, Lengyelország (tranzit csak), Norvégia, Írország, Anglia (Welsh-i kisvárosok, London, Livepool) ezek voltak benne.
Csak egyedül voltam, de szűk 100 ezerből jött ki (95 mondjuk). Ez kettőtöknek pont 200 ezer. Norvégia nagyon drága, azt annyira nem ajánlom.
Attól függ, hogy mennyi idősek vagytok, mik az igények stb. Ez nagyon változó. Sok mindenre 26 év alatt 30-50% kedvezmény van. A repülőjegyek nagyon olcsók, ha ügyesen veszed. (Norvégiából Írországba kb. 3500 Ft-ból repültem, a Lengyel-Norvég repjegy meg 4 zlotyi (1 euro kb) volt).
Hostelnél nincs főszezon (legalább is soknál nincs), de ha CouchSurfing-elsz, akkor ingyen a szállás. Még egyszer hozzáteszem, minden igény, szervezés, életkor függő elsősorban. Írod, egyetemisták vagytok. Akkor bírnotok kell a gyűrődést, így én ajánlom, hogy inkább most tapasztalj (szenvedj) többet, és láss minél többet, aztán idősebb korodban ráér 1 hétre leugrani mondjuk a Horvát tengerpartra "dögleni" egész nap. Persze ez egyén függő.
Mi évek óta Horvátországba járunk, Trogír mellé,
egy vízparti kis luxusapartmanba, tudjuk nektek is ajánlani.
Itt a linkje: [link]
Persze autó az alapból kell az utazáshoz.
Azért nézzetek rá, hátha beleszerettek a helybe ti is...
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
"Számomra az már nem nyaralás,ha összezsúfolva kell lennem napokig 40 emberrel."
Nem kell napokig összezsúfolva lenni,csak a buszon,de eddig nincsenek rossz tapasztalataink,szerencsére mindig értelmes utastársakat fogtunk ki!:) Mi nem igazán szoktunk részt venni a fakultatív programokon,inkább magunk fedezzük fel a látnivalókat. Mivel fiatalok vagyunk nekünk tökéletes megoldás a buszozás,mert sokkal olcsóbb,és ennyi kényelmetlenséget még simán kibírunk. A Balatonnál rengeteg időt töltöttünk gyerekkorunkban,és oda idősebb korunkban is eljárhatunk még pihenni,most inkább új helyeket szeretnénk felfedezni.:)
Amennyiben beszéltek idegennyelvet, akkor szinte bárhova tudtok menni ennyiből. Foglaljátok le a szállást magatoknak (és/vagy repülőt/vonatot).
Én személy szerint északra mennék, ahol nem fő meg a fejem 40fokban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!