Milánó több lehetőséget rejt, mint Budapest?
Szórakozás, vásárlás, kulináris élvezetek, sokszínűség, stb. Minden, ami egy világvárost világvárossá tesz.
Tehát Milánó nagyobb világváros, mint Budapest?
Szerintem nem. Esetleg a vásárlás lehet ott sokszínűbb, hisz divatfővárosról beszélünk, több designer bolt van a nagy olasz márkákat nem is említve.
De Budapest is simán felveszi a versenyt bármelyik európai fővárossal.
"Budapest is simán felveszi a versenyt bármelyik európai fővárossal."
Azért ezen nagyot nevettem! Még Prága is népszerűbb úticél Budapestnél, és akkor még nem beszéltünk Párizsról vagy Londonról.
Nekem Milánó egy élhető, kellemes városnak tűnik. Nagyon szimpatikus. A belváros kellemes, az emberek is barátságosak, de sokan nem beszélnek idegen nyelveket, csak olaszul (pl. belvárosi üzletekben, kávézókban is találkoztam ilyennel). Szerintem nincs annyi rengeteg sok látnivaló, ha valaki turistaként megy, pár nap is elég hozzá.
Vásárlás tekintetében főleg ruhák, cipők, óriási a választék, szinte minden nagy divatház, luxusmárkák, de nekem nincs ilyesmikre sem pénzem, sem igényem.
Szerintem nem olyan világváros, mint Párizs vagy London (azok sokkal nagyobbak).
Róma sokkal koszosabb, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!