Kezdőoldal » Utazás » Európa » Igaz az, hogy minél hamarabb...

Igaz az, hogy minél hamarabb veszed meg a repülőjegyet, annál olcsóbb?

Figyelt kérdés
Most néztem árakat szeptemberi utazásra, és horribilis összegek vannak. Máskor kb fele ilyen áron tudok utazni ugyanazon az útvonalon. Akkor mégsem igaz, h minél hamarabb foglalod, annál olcsóbb? Van h a repülőtársaságok lehozzák egyes járatok árát idővel? (most konkrétan British Airways-re, Wizzair-re és Tarom-ra gondolok). Mikor érdemes megvenni a jegyeket szeptemberre? Most vagy később?
2012. jan. 13. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
A British drága szokott lenni szerintem. Az árat gyakran változtatják. Általában sztem 2-3 hónappal korábban szokott olcsó lenni. Szept-okt táján pl. tök olcsók voltak a karácsony, szilveszter körüli jegyek (Londonba)
2012. jan. 13. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Összevissza ugrálnak a jegyárak, lutri az egész. Nézni kell mindennap, és ha olyan ár van, ami már megfelelő, akkor érdemes lecsapni rá. Aztán ha már megvan, akkor eszedbe ne jusson később is megnézni, mert nagyon idegesítő tud lenni, amikor látod, hogy lement az ár.
2012. jan. 13. 22:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Olvastam egy cikket, miszerint keddi napon venni jegyet olcsobb mint peldaul szombaton.

Raadasul keddi napon utazni is olcsobb mint peldaul penteken.

Ne kozvetlenul a legitarsasag oldalat nezd, hanem olyanokat, mint expedia.com cheapoair.com onetravel.com - en mindig ezekrol veszem a jegyet. (persze ha a fapados jaratokat ezek a keresok nem listazzak, akkor nezheted meg a pelikan.hu es tarsait)

2012. jan. 13. 23:52
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!!
2012. jan. 14. 16:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Teljesen változó. Én augusztusban utazom Wizzairrel. Egyik nap hirtelen olcsóbb lett, másnap még olcsóbb, mondom lefoglalom most, nehogy hirtelen megint felugorjon. Pár napig stagnált azon az áron, ma pedig néztem, és olcsóbb, mint amikor lefoglaltam... szóval így jártam, egyetértek az egyik válaszolóval, ha már lefoglaltad ne nézd meg újra az árakat, ezek után én se fogom...
2012. ápr. 30. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!