Fejenként úgy 200-250 ezerből hova mennétek nyaralni?
Én Görögországba szeretnék menni, de nem tudom hova lenne érdemes, és semmiképp sem akarok szállodában lenni, apartman lenne a legjobb.
Ebbe az összegbe bele kell férnie a szállásnak, repülőnek, illetéknek, transzfernek és a költőpénznek is.
Lehetőleg 2 hétre mennénk, júliusban vagy aug. elején.
Van valakinek ötlete, tapasztalata?
Görögország nagyon jó választás.Ennyi pénz elég lesz oda.Én már sok Görög szigeten jártam.
Zakinthos:
Óriás teknösök kőltő helye,gyönyörű öblök,hajóroncsos strand,kék barlang
Kréta:
Minos király palotája,pálmafás strand(vai),barlang lakások stb....
Korfu:
Sissy kastély,a legzöldebb Görög sziget
Rodos is gyönyörű.Nehéz választani a sok szép hely között.Ha szeretitek magatok felfedezni a környéket,akkor talán Krétát ajánlanám.A legnagyobb sziget,így nagy távolságok vannak a nevezezességek között.Mi 2 hét alatt csak a sziget felét tudtuk megnézni.Az apartmanunk közvetlen a vizparton volt,csak egy pálmafa sor választotta el.Van itt még leprások szigete,lakatlan sziget ami európa legdélebbik pontja.stb.....még napokig tudnék mesélni...
köszi a (használható) válaszokat!
nézegettem ezekről a helyekről képeket és az utazási irodák ajánlatait.
Rodoszon melyik települést ajánlanátok, ahol van élet is, és jó a strand is? Kb. 8 fős 25-30 évesekből álló társaság menne együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!