Horvátország melyik részére érdemes menni nyaralni?
Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 19:12
11/19 anonim válasza:
Van Horvátországba egy gyönyörű nemzeti park, sajna nem jut eszembe a neve, rengeteg vízeséssel, tavakkal. A belépő elég borsos, de a látvány kihagyhatatlan.
Gondolkozok a nevén, ha eszembe jut leírom.
12/19 anonim válasza:
Megvan! Plitvice. Egy kis ízelítő: [link]
14/19 anonim válasza:
Isztria (Porec, Pula, stb) sziklás de szép régi városok, Rab-on jó a part, Rijeka nagyváros és nyüzsis, Pag-on ott van Zrce a partistrand (horvát ibiza...) Zadar szép, hangulatos, Split, Dubrovnik jó délen van, meleg, pálmafás, beach feeling :))))
15/19 anonim válasza:
a krka nemzeti park is szép, ott is sok vízesés volt. vagyis van.
17/19 anonim válasza:
Én Rab szigetet javasolnám. Lopar faluban voltunk. Egyetlen homokos tengerpart Horvátországban. Talán túl sekély is, mert 250 m után is derékig ért. Aztán viszont mélyült. :) Kellemes víz, kedves emberek stb. Lehet bérelni motort, quadot. Elég jó árban vannak a szállások. Nekünk 10 euro/éjszaka, a parttól 200 méterre. Ja és vigyázzatok! A sörösüveg 100 Ft/darab. 50 darab üveget ki kellett dobnunk, mert csak blokk ellenében vették volna vissza. :D:D:D A kaja meg király.
18/19 anonim válasza:
Nekünk Mali Lošinjban [Lošinj sziget] és Rijekaban vannak rokonaink, ezért jövőre oda megyünk :D
Szerintem szép. De Dubrovnik is szép, de nagyon drága :S
19/19 anonim válasza:
Ja, Rovinj-t kihagytam [szintén rokonok :P].
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!