Hogy megy ez a malevnal?
Én Espooban élek sokszor utaztam már haza Budapestre. Igazából nem nagyon kell beszélni, odaadod a papírt a jegyről és ennyi. Ha kérdeznek valamit mond, hogy no english.. Igazából nem te vagy az egyetlen aki nem beszél angolul és finnül.
A biztonsági ellenőrzésnél sem kell tudni angol, csak megkérdezik, hogy van-e laptopod meg folyadék a kézipoggyászodban. Ha nagyon elveszél kérj segítséget, mindig van más magyar is aki ugyanazzal a géppel megy.
Nem kell félned, akik reptéren dolgoznak, azok általában 2-3 nyelven beszélnek folyékonyan, és a munkájukhoz szükséges kifejezéseket meg olyan 10-15 nyelven ismerik.
Jól megy majd a némettel is.
Szia az Espoos vagyok :-)
Persze csekkelésig elkísérhetnek. A Malévnak külön pultja szokott lenni, oda bárki jöhet veled. Csak a biztonsági ellenőrzéshez nem mehetnek veled. Viszont a közelébe ott lehet a testvéred (ha nem is jöhet veled, de látótávolságon belül lesz) már az is nyugtató.. De tényleg nem lesz gond, ha beszélnek mond nekik, hogy nem értem.. Aztán ha nagyon fontos mondanivalójuk van akkor keresnek valakit aki fordít (Helsinki-Vantaa reptéren találkoztam már magyarul beszélő dolgozokkal). Nekünk a szüleink voltak itt és gond nélkül felszálltak a gépre, pedig ők még annyit sem beszélnek angolul, hogy no english :-)
Ha Malévval méssz, akkor készülj, hogy busszal fogsz menni a géphez (ha valami "bussi"t emlegetnének :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!