Szoktatok egynapos városlátogatásokat tenni? Külföld, belföld.
Olyasmire gondolok, hogy pl. busszal oda-vissza, napközben pedig bejárni a várost, akár szervezetten (idegenvezetéssel), akár anélkül. Merre jártatok? Mivel mentetek? Ha szervezett, melyik irodával?
Szeretek 1-1 napos utazásokat tenni, úgyhogy ötleteket merítenék.:)
Szia! Mi Debrecenben lakunk, legutóbb Gyulán voltunk autóval. 3 óra oda és 3 óra vissza, de maradt időnk várat nézni, ebédelni, sétálni stb.. Nagyon szeretem én is az ilyen egynapos kirándulásokat. Majd a Tisza partra szeretnék menni a közeljövőben egy kicsit kikapcsolódni. Aztán még ott van Lillafüred ahová vágyok, meg a Sóstói Állatpark, nekünk az ilyen helyek jönnek be. Ja még lesz idén is Eger, meg Hajdúszoboszló.
Kellemes időtöltést Nektek!
Na igen, költséges. Még ha az ember csak egy napra megy, akkor is, csak maga az út...:/ De ha épp van az útiköltségre, megéri...:)
Eger már Nekem is tervben volt tavaly is, de akkor elmaradt. Remélem idén összejön. Valamint Visegrád, az már biztos, talán a Palotajátékokkor. És Pozsony! Utóbbi egy ideje halogatva, de már nagyon várom!:) Tisza part sem rossz ötlet.
Amit szintén tavaly óta tervezek, a Debreceni Virágkarnevált meglesni... De úgy lenne jó, ha az kivételesen 2-3 napos lenne, viszont olyan drágák abban az időszakban a szállások...:(
Utolsó hozzászóló, Nektek ajánlom a Szegedi vadasparkot:)
A Virágkarneválon rengetegen szoktak lenni és már jóval előtte betelnek a szállodák, de nagyon nagy élmény! Este szuper tűzijáték is van.
Egyébként szívesen meghívnálak, de sajnos most még 1 szobánk van, jövőre tervezzük a bővítést. :( Na majd akkor
szavamon foghatsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!