Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szoktatok egynapos városlátoga...

Szoktatok egynapos városlátogatásokat tenni? Külföld, belföld.

Figyelt kérdés

Olyasmire gondolok, hogy pl. busszal oda-vissza, napközben pedig bejárni a várost, akár szervezetten (idegenvezetéssel), akár anélkül. Merre jártatok? Mivel mentetek? Ha szervezett, melyik irodával?

Szeretek 1-1 napos utazásokat tenni, úgyhogy ötleteket merítenék.:)

2009. máj. 21. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
nem
2009. máj. 21. 19:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értékes hozzászólásod.
2009. máj. 21. 20:35
 3/8 tade ***** válasza:
100%
Hat en Olaszorszagban elek. En mar voltam igy. Pl. egy nap elmentunk a genovai akvariumban, ahol tobb szaz fele hal van. Vagy egy nap voltunk Velenceben. Voltam mar egy napra sztrajkolni Romaban a kollegaimmal. Egy nap elmentunk Innsbruckba a karacsonyi vasarra. Vagy fogjuk magunkat es egy napra felmegyunk a hegyekbe, vagy eppen lemegyunk a tengerhez. Nagyon imadunk utazni parommal, de egyben nagyon faraszto is tud lenni...(meg koltseges :).
2009. máj. 21. 22:19
 4/8 anonim válasza:
100%

Szia! Mi Debrecenben lakunk, legutóbb Gyulán voltunk autóval. 3 óra oda és 3 óra vissza, de maradt időnk várat nézni, ebédelni, sétálni stb.. Nagyon szeretem én is az ilyen egynapos kirándulásokat. Majd a Tisza partra szeretnék menni a közeljövőben egy kicsit kikapcsolódni. Aztán még ott van Lillafüred ahová vágyok, meg a Sóstói Állatpark, nekünk az ilyen helyek jönnek be. Ja még lesz idén is Eger, meg Hajdúszoboszló.

Kellemes időtöltést Nektek!

2009. máj. 22. 08:17
 5/8 A kérdező kommentje:

Na igen, költséges. Még ha az ember csak egy napra megy, akkor is, csak maga az út...:/ De ha épp van az útiköltségre, megéri...:)

Eger már Nekem is tervben volt tavaly is, de akkor elmaradt. Remélem idén összejön. Valamint Visegrád, az már biztos, talán a Palotajátékokkor. És Pozsony! Utóbbi egy ideje halogatva, de már nagyon várom!:) Tisza part sem rossz ötlet.

Amit szintén tavaly óta tervezek, a Debreceni Virágkarnevált meglesni... De úgy lenne jó, ha az kivételesen 2-3 napos lenne, viszont olyan drágák abban az időszakban a szállások...:(

Utolsó hozzászóló, Nektek ajánlom a Szegedi vadasparkot:)

2009. máj. 22. 09:16
 6/8 anonim válasza:
100%

A Virágkarneválon rengetegen szoktak lenni és már jóval előtte betelnek a szállodák, de nagyon nagy élmény! Este szuper tűzijáték is van.

Egyébként szívesen meghívnálak, de sajnos most még 1 szobánk van, jövőre tervezzük a bővítést. :( Na majd akkor

szavamon foghatsz :)

2009. máj. 22. 09:56
 7/8 A kérdező kommentje:
:))) Vigyázz még a végén megteszem!:))
2009. máj. 22. 11:14
 8/8 anonim válasza:
100%
Jó, rendicsek! Akkor jövőre itt! :)
2009. máj. 22. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!