Repülővel vinnék laptopot. Mibe rakjam?
Figyelt kérdés
A kézipoggyászba, a kisebb csomagba? vagy kézben vigyem, adjam át ellenőrzéskor a telefonnal, és ugyanúgy kézben viszem a saját táskájában?2011. dec. 21. 22:36
11/14 anonim válasza:
Van ahol tényleg nem szólnak ha külön viszed a laptopodat táskával együtt, valahol meg fizetni kell érte plusz díjat nem tudom mennyit. Én életemben 3-szor repültem, javaslom hogy fogj egy kézitáskát és abba belepakolsz mindent amit az utastérbe akarsz vinni. Laptopot használhatod nyugodtan menet közben, fel és leszállásnál ki kell kapcsolni telefonnal együtt. De ha van még kérdésed ami még mindig nem tiszta vagy ha esetleg már a gépen lesz kérdésed akkor a légiutas kísérőket nyugodtan megkérdezheted, mert valóban nagyon rendesek.
12/14 anonim válasza:
En vagy 5x repultem wizzairrel, a laptoptaska kulon taskanak szamit,sot egy nagyon mini noi is. De hogy tovabb menjek,igaz ilyen csak egyszer volt,de akkor rohadt merges lettem, meg azt se engedtek a wizznel,hogy a kabatom felvigyem, mert az is kulon poggyasz! Igaz nem Budapestrol indultam, mondtam nekik,hogy a szabalyzatban benne van,hogy kabat,olvasnivalo stb, hiaba beszeltem jol a nyelvet,egyszeruen megmondta, vagy fizetek,vagy berakom,vagy itthagyom, azt hittem felpofozom, felvenni mar nem tudtam, mert volt rajtam egy vastag melleny,ami nem fert mar be a taskaba. Ugyhogy lehet nalad ez nem lesz, de a wizzel vigyazz! Amit tanacsolok neked, 1 taskad legyen, a laptop tuti kettonek szamit, de meg attol kisebbet se vigyel,ha nem fer bele a nagyobb kezidbe, mert megszivathatnak!
13/14 anonim válasza:
Tedd bele egy Laptop-tartóba.Nem szólnak érte, sőt még az utazómagasságon használhatod is! De felszálláskor, és leszálláskor kapcsold ki! Megzavarja a műszereket.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És ha táska táskában lesz, az nem gond?
Szóval a laptoptáska, egy iskola táskában... A súly és a méret még bőven a megengedett...
2011. dec. 22. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!