Milyen papírok kellenek Angliai munkavállaláshoz?
Figyelt kérdés
Hivatalos angliai munkához, milyen papírokra van szükség? Eu-s tb kártya kell? azt úgy hallottam igen...2011. dec. 19. 10:04
1/6 anonim válasza:
amire szükséged van,hogy tudj munkát keresni:
- útlevél
- angol telefonszám
- angol lakcím
- angol bankkártya
- N.I. number card
ennyi...
2/6 anonim válasza:
Annyiban meg tudom erősíteni az előttem szólót,hogy a lakcím kötelező,a telefonszám szintén erősen ildomos,volt főnököm ment ki munkát keresni,miután összeomlott a gazdasági válság miatt a hazai vállalkozása,és a kutya nem hívta,amig nem vett egy angol mobilt.
Az NI number szintén kell,az angol bejelentett lakcím szintén.
3/6 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, de útlevél nem szükséges... ha nincs friss, emiatt kár ráköltened azt a sok pénzt. Ha van az jó, de a sima személyi meg lakcím, meg jogsi bőven elég.
4/6 anonim válasza:
Mi az a NI number card?És még egy kérdés:Bejelentett cím kell vagy elég ha csak kibérelsz egy szobát és megadod a címed?
5/6 anonim válasza:
NI Number Card, olyan mint a TB-kártya és az adókártya összevonva.
De már nem adnak kártyát csak egy számot.
Egy igazolás kell arról, hogy laksz valahol, ez elég egy levél is ami a nevedre és a címedre megy, mondjuk egy bankszámlakivonat. Vagy a bérleti szerződés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!