Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen London Karácsonykor?

Wasa kérdése:

Milyen London Karácsonykor?

Figyelt kérdés

Mit tudtok ,tapasztaltatok Londonról decemberben ?

Milyen bevásárlóközpontokat ajánlanátok ?

2011. dec. 13. 11:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon szívesen lennék karácsonykor egy európai nagyvárosban, főleg Londonban. De sajnos egyelőre még "csak" tavasszal voltam ott :)
2011. dec. 13. 14:22
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon gyönyörű, csak az ünnepek alatt sok ott a turista:D Egyszerűen nem tudsz vásárolni rendesen mert löknek odébb meg veszik ki a kezedből amit éppen fogsz. 4 évig laktam ott, 1 karácsonyt töltöttem Londonban de az elég is volt, esküszöm hogy nagyon nagyon szép, de a sok ember elrontja:S

Vásárolni én a Westfield-be mennék, giga pláza, ott van a Shepherd's Bush nevű megállónál, annyira az már nem belváros, talán ott nem lesznek annyian. De valszeg rajtam kívül még sokan gondolják így, úgyhogy talán még is:D Ahol viszont tényleg soha nincs senki az egy bevásárlóközpont Brent Cross megállónál, viszont az már eléggé kint van, talán 3as zóna, lehet hogy még kijjebb.

2011. dec. 13. 14:31
 3/13 anonim válasza:
34%

Büdös,koszos,poros gyárváros.

Karácsonykor Bécs az igazi.

2011. dec. 13. 14:46
 4/13 anonim ***** válasza:
65%

ma 14:46

Hülye. Minden városnak vannak undorító részei, ahogy Londonnak is és Bécsnek is. Bécsben is a belváros szép karácsonykor, London belvárosa viszont sokkal szebb, nagyobb és változatosabb. Gyárváros meg kb. 1800ban volt. Miért fikázol olyat ahol még nem is voltál? Ha lettél volna tudnád hogy baromság amit leírtál:D

2011. dec. 13. 15:00
 5/13 anonim válasza:
50%

Biztos igazad van,biztos tudod,hogy én hol voltam és hol nem.Én 3évet voltam ott,lehet velem ez utáltatta meg a várost.Persze ha te kimész 1-2napra az más,de Bécs akkor is jobb és jelenleg félig-meddig ott élek.

Szerintem egy büdös koszos város tele söpredék népséggel.

De én téged is megértelek,mert ha te tanyafalváról kimozdulsz neked bármi nagy dolognak számít,hiszen ott nálatok nincs olyan,ezért tetszhet neked London.De ennyi erővel Miskolcra is mehetnél,lehet szebb mint London,Lillafüred mindenképp.

2011. dec. 13. 15:16
 6/13 anonim válasza:
72%
És olyat állítani,hogy London szebb mint Bécs...szerintem ezzel sok Angol sem értene egyet,akármilyen hazafi is. :-)
2011. dec. 13. 15:19
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen...
2011. dec. 13. 15:36
 8/13 A kérdező kommentje:

Mit tudtok a bevásárlóközpontok karácsonyi nyítvatartásáról ? A Wstfield Plázába hogyan lehet eljutni és milyen hasonló

van még ? Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek !

2011. dec. 13. 16:47
 9/13 A kérdező kommentje:
( Westfild ) :)
2011. dec. 13. 16:48
 10/13 anonim ***** válasza:

Szép a karácsony, csak ahogy írták, nagyon zsúfolt, még az átlagnál is zsúfoltabb.

Én magam Londonban élek, és nem értem, hogy valaki hogyan szidhatja a várost. Mert az tény hogy vannak koszos és veszélyes részei, de nem oda kell menni lakni! Ilyen egyszerű. Bár sok magyar megszokta hogy falkában lakik más magyarokkal és mint tudjuk, azok elég rossz környékeken adnak ki lakást.

2011. dec. 14. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!