Melyik országban a legszebbek a fiatal nők? (csak nehogy azzal jöjjön valaki hogy MO. -n mert lefejelem az asztalt:D)
gyönyörű szőke magas német nyelvterületen, skandináv, holland, angol
szép barna magas a volt jugó
magyarország,és jó erősen fejelj bele!!!:D
Angliában csúnyák :SS am meg sztem németország,usa...bár láttam már jó angol csajt :DD
Magam is meglepődtem,
de Horvátországban hihetetlen mennyiségű szép lány van !!
Nem egy-kettő hébe-hóba, hanem rengeteg!
No meg persze Olaszországban is.
00:05
És nem tűnt fel esetleg, hogy magyarul beszélnek? :P
Általában azok írják, hogy a magyarok,
akik még az életükben nem voltak külföldön!!!
(Avagy vakok!!)
Nem vagyok nő, és Európában kevés helyet mondhatsz, ahol nem jártam.
Kezdd lefejelni az asztalt! Magyarországon.
Meg is indokolom. A szépség (nőben is) egyéni ízlés dolga, erősen szubjektív. A nagy többségnél ez az ízlés úgy alakul, ki, hogy amit születése óta lát, az lesz a természetes, ami természetes az fog tetszeni, mert nem lóg ki a sémából. Ezen túlmenően vannak kor és hely függvényében meghatározó jegyek (Rubens korában olyan dagadt nő volt a szépségideál, hogy ma elfutnál), nálunk ma általában a karcsú, közepesen magas, kissé kreol bőrűek a menők. Korábban fekete nőt magyarok nem tudtak szépnek elképzelni, ma a tömeges jelenlétükkel ez a vélemény jórészt eltűnt.
Különben szépek az olaszok (25 évesig, utána a "pasta" jótékony hatása érvényesül) - nem véletlenül buknak az olasz pasik a magyar nőkre. Szépek a spanyolok, lengyelek és az oroszok is - más más szemmel, de nagyjából "objektív mércével".
A fél világot bejártam már!!
Valamikor úgy tartottam, hogy természetesen a magyar nők a legszebbek...
de mára nem így van!!
A szépség az, ha látom, hogy értelem is csillan a szemükben,
de manapság már egyre kevésbé látom ezt!
Mostanában a nagy arcú, alig művelt, öntelt egyetemista lányok tömegével találkozom mindenütt, és nem értelem csillog a szemükben, hanem a kábítószer és az ital...
Persze tisztelet a kevés kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!