A bécsi adventi vásár mennyibe kerül egy napra?
Most megyek ki először és arra lennék kíváncsi, hogy mennyibe fog fájni nekem ez a nap. Vonatot néztem már és az 7500 körül van oda vissza, illetve napi jegyet is, ami pedig 2000 körül. Viszont az ott eltöltött idő alatt mennyit költ az ember? Mennyi pénzt érdemes vinnem oda? Illetve van valami jó tanácsotok úgy az egésszel kapcsolatban?
Előre is köszi. :)
Elment az eszed? Nehogy vonattal menj!Busszal 5290 Ft oda-vissza. Sőt már lehet, hogy 4990-ért el tudsz menni.
Én is így voltam tavaly decemberben. Arena plazaban bementem a N*ckermann ut.irodába, ott ajánlották nekem a buszos utat 5990Ft/fő-ért, de még nem fizettem ki. 2 lépésbe lefoglaltam az utat, de még mindig nem fizettem. 3 lépésnél, amikor fizettem, már csak 4990 volt.
[www.kalandozastravel.hu tel.:317 1256] Én is velük mentem, meg voltam elégedve, ezért ajánlom.
6:00-kor indul a busz a Blaháról, kb 9:00-re utt is van, belvárosban tesz le rögtön a Adventi vásár helyszínénél a Maria Theresien platz-nál és onnan is indul vissza. 17:30-kor indul vissza, 21:00 körül van Bp-en.
Bécsben ha utazgatni akarsz,veszel napijegyet, azt most pontosan nem emlékszem 5,9 Euro/fő, de a neten megtalálod.
Az árak kicsivel magasabbak, mint itt, úgyhogy ha nem nagyon akarsz költeni, akkor 25-30 Euro elég egy napra fejenként. Vigyél itthonról szendvicseket, teát vagy ásványvizet stb! Öltözz melegen. Saját példámból okulva, ha legközelebb megyek ilyen egész napos sétára viszek váltózoknit, mivel átázott a cipőm a hóba, estére majd lefagyott a lábam. A vásárban a forró puncs 2-és 3,90 Euro között van. Espresso 2,10; capuccino/forrócsoki 3,00 Euro; Latte macchiato 3,20 Euro.
Ha még nem voltatok a Duna-toronyban (165-170 m), oda érdemes elmenni. Turbo-lift visz föl, nagyon szép a panoráma. A belépő 5,9 Euro, de egy életreszóló élmény annak, aki még nem volt fenn. Remélem tudtam segíteni, egy kis infoval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!