Kezdőoldal » Utazás » Európa » Van olyan hely az Európai...

Van olyan hely az Európai Unióban ahol soha nincs 5 celsius foknál hidegebb és 30 celsius foknál melegebb, vagy csak nagyon-nagyon ritkán? Ha van hol?

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Anglia déli része is ilyen. Én Londonban élek, de nyáron csak nagyon, nagyon, nagyon ritkán éri el a hőmérséklet a 30 fokot és ha sikerül is neki sem tart 2 napnál tovább. Télen meg szinte alig van 0 alatt. Az átlag szerintem 5 fok... soha nem fagyok szét. Olyan téli kabátom van, amivel az otthoni őszt sem élném túl, nemhogy a telet! És soha nincs rajtam 1 pulcsinál több... pedig komolyan mondom fázós vagyok.
2011. nov. 28. 21:22
 12/15 bánomisén ***** válasza:
Én is londoni vagyok, de azért nem jelentkeztem erre a kérdésre, mert mostanában igenis komoly teleink vannak. Pár éve még minimum 0 volt a hőmérséklet télen és legfeljebb esett az eső, ma már ugyanolyan havazások vannak mínuszokkal, mint bent a kontinensen. Szóval inkább csöndben maradtam, mert sajnos a régi, enyhe londoni telek, úgy tűnik, elmúltak :-(
2011. nov. 29. 03:09
 13/15 anonim ***** válasza:

kanári szigetek.....a legalacsonyabb hőmérséklet 16 fok, a legmagasabb 30--a tenger hűti-fűti a szigeteket,

a többi helyen PL. Ciprus, ott jóval melegebb szokott lenni, mint 30 fok

Am még Feröer szigetek.....földrajzi helyzete ellenére sosincs komoly fagy, min minusz 1 fok, és egész évben 12 fok eső

2011. nov. 29. 23:51
 14/15 arse válasza:
A tenger mellett, Valencia kornyeken Spanyolorszagban... Itt lakom mar 10 eve. A tel enyhe, ritkan van 5 C alatt a homerseklet . Telen is nagyon sokat sut a Nap... Nyaron a tenger miatt( bar a homerseklet gyakran 30C feletti) a homerseklet konnyen elviselheto,a tobbszaz km-es gyonyoru ,homokos tengerpart nagyon besegit..
2011. dec. 21. 20:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is Dél-Anglia.
2011. dec. 28. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!