Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mely európai országba költözné...

Mely európai országba költöznél és miért?

Figyelt kérdés
Tegyük fel ha szabadon választhatnál:) Kérlek indokolj:)
2011. nov. 26. 11:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Fura, mindig mindenki az ellenkezőjét írja Finnországról mint amit én tapasztaltam. Mindenki kedves, nyitott, segítőkész volt, nem csak velem, úgy általában a körülötte lévőkkel, akár idegenekkel is. Nekem ez nagyon tetszett. Helsinkiben voltam. És tervezem is hogy visszatérek még, akár örökre is. Bár még szeretném bejárni a többi északi országot is, mert nagyon tetszenek. Lehet hogy Norvégia jobban megtetszik majd, mert sok jót hallottam róla. A lényeg hogy el innen Magyarországról, mert ez már menthetetlen úgy gondolom. Én meg nem maradok egy süllyedő hajón, hogy szépen fogalmazzak.
2011. nov. 30. 22:51
 12/13 anonim ***** válasza:
tegnap 22:51: Latszik,hogy meg nem eltel eszakon.:) Tenyleg kedvesek,amig turista vagy,amugy en se megyek mar innen haza.
2011. dec. 1. 11:32
 13/13 arse válasza:
Spanyolorszagba! Valenciaban lakom. Itt evente 8 honapos "nyar" van,kb. 300 napon gyonyoru az ido. A tel nagyon enyhe, 10 eve nem lattam havat vagy jeget csak a fagyasztoban vagy a tv.-ben. Az emberek baratsagosak segitokeszek, a megelhetes viszonylag olcso..
2011. dec. 1. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!