Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szivesen elnel e Eszak-Europab...

Szivesen elnel e Eszak-Europaban? Azon belul hol a legszivesebben? Ha igen miert, ha nem miert?

Figyelt kérdés
Persze,ha van munkad...Most kaptam egy allasajanlatot, ami igen kedvezo, raadasul a ceg Eszak-Europan belul tobb orszagban is jelen van, igy meg ezt is en valaszthatom meg. Viszont semmit se tudok az ottani eletrol, valahogy a hideg se vonz, de talan meg az is megtetszene. Kort,nemet irjatok! Es ha lehet, akkor rakjatok sorrendbe is,hogy hol a legszivesebben,es miert.
2011. nov. 23. 13:51
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nagyon szívesen megnézném, Angliát a misztikus tájai miatt, Skandináviát meg Mikulás/Karácsony körül. De hosszútávon...hát nagyon klassz lenne a fejlettség, meg az anyagi biztonság, de begyöpösödnék a borongósság miatt. Hiányozna a dél pezsgése.
2011. nov. 27. 10:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Én pl most kaptam megint szívgörcsöt mikor megnézem a finn Ikea oldalt.jelenleg németországban élünk, egy hónap múlva költözünk és ugyanaz a fürdőszobai kisszekrény ill. tükör duplájába kerül mint itt.a fizetések pedig rosszabbak az ittenihez képest. És ez csak egy példa, minden rettenetesen drága ott.ezért utálom már előre.
2011. nov. 27. 20:26
 13/14 A kérdező kommentje:
En is Nemetorszagban elek jelenleg, de vegul Finnorszagba megyek, mar alairtam a szerzodest.:) A fizetesem egyebkent sokkal jobb lesz, es ahogy beszelgettem leendo kollegakkal mindenki a nemet fizetes folott kap,mondjuk ok eszakiak...azt hallottam,hogy bevandorlok ritkan kapnak jo munkat,mondjuk ez itt is igy van. Bar termszetesen nem ezt mutatjak...
2011. nov. 27. 20:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Férjem finn és az ő fizetése lesz rosszabb ott mint amit itt kap.pedig főiskolát végzett, szakmai tapasztalattal. Megkérdezhetem milyen területen dolgozol?
2011. nov. 27. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!