17 évesen, majdnem fél éves jogsival neki mernétek vágni egy Budapest-Moszkva útnak?
Először menj Bécsbe. Ha minden oké, Berlinbe. Ha minden oké, Rómába (az első nem ügy, a másodikon kitapasztalod a hosszú vezetést és a gyorshajtókat kamionsor mellett, a harmadikon az emberek hozzáállását)
Ha Szerbiát bejártad, és minden simán ment (a kötözködések, álrendőrök is), akkor már csak oroszul kell megtanulnod, és útitársat találnod. Több, mint 1500 km, + útviszonyok + átkelők, minimum 3 éjszaka szállás előre foglalva.
Szerintem 20 éves korodra összejön, de én akkor se kapkodnám el.
Én nem télen mennék. Minden esetre gyakorolj sokat, mindenhova autóval menj ha tudsz, autópályán és akkor nyáron esetleg bepróbálkozhatsz.
De ekkora útra tényleg inkább repülő !!!
13.válaszoló
gondolom amint 17 lett lerakta és most már 17 és fél és 18 év között van
Elég bátor vagy ha nekivágsz.
Tudsz oroszul? Arra vannak veszélyes szakaszok, én még busszal se mernék ha sokan mennénk se.
Bármikor kaphatsz defektet, balesetezhetsz, hogy intéznéd el, vagy akár elromlik vmi a kocsin.
Én nem javaslom de te tudod.
Európán belül már én is sok helyen voltam és valóban nem történt semmi baj, el se aludtam, de arra azért más világ van.
Am, hogy voltál münchenbe amikor külföldön még nem vezethetsz? Mondjuk jogsi nélkül is lehetne menni mert nekem pl még soha nem kérték el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!