Útlevél kell Londonba? (Bővebben lent. ) Akkor most kell vagy nem?
Beutazáshoz nem kell útlevél mert EU-s ország..Vagyis ha Angliába utazol elég a személyi igazolvány vagy ha nincs érvényes akkor az útlevél..
Viszont munkavállaláshoz jobban jársz ha van útleveled,mert sok helyen sokszor falba ütközöl ha nincs csak személyid..Vannak bankok akik a személyit el sem fogadják csak az útlevelet.Vannak helyzetek amikor intézni kell valamit,és az útleveled kell nekik..Sokkal simábban,könnyebben tudod intézni a dolgaidat ha van útleveled.Bár el kéne fogadniuk a kártyás személyi igazolványt,de ez Anglia.Itt aztán magyarázkodhatsz napestig,ha az illetőt nem érdekli..Vagy elfogadja vagy nem..Én munkavállaláshoz csináltam útlevelet..
10:09
A Home Office már fél éve megszűnt.
10:09!
Csak mondom, hogy a Home Office regisztráció már nem kell!
Kérdező! Vigyél útlevelet, mert utazáshoz elég, de bankszámlanyitáshoz, hivatalos dolgokhoz a gördülékenyebb ügyintézés érdekében jobb az útleveled.
Hehehe, nem tudtam:D Az én életemben semmi változást nem jelentett:D Azért írtam csak mert kb. 4 éve amikor elkezdtem kint tanulni és kerestem munkát akkor emlékszem hogy a Home Office kapart az útlevelem után és csináltatnom kellett egyet a követségen mert nem volt csak személyim...
Bocsánat a téves infóért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!