Dublinba érdemes menni októberben?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nincs akkor már nagyon hideg? Az idei nyaralásunkat már megszerveztük, de évek óta készülök Dublinba és most rám jött a hoppáré. Nem bírok várni még egy évet!!:D Október lenne a legközelebbi időpont, mikor utazni tudunk.2009. máj. 8. 17:17
1/5 anonim válasza:
Dublinban sosincs nagyon hideg.
Én ott éltem, és a hőmérséklet sosem esik fagypont alá, de 22 fokban már az írek izzadnak.
Szerintem októberben kb. olyan idő van ott, mint Magyarországon, de reggeli talajmenti fagyok nélkül.
2/5 anonim válasza:
vasárnap este meg tudom irni neked.uncsim ott élt tavaly.
3/5 A kérdező kommentje:
Mi lesz vasárnap este?:)
Amúgy köszönöm szépen, várom szeretettel a híreket.
2009. máj. 8. 21:41
4/5 anonim válasza:
Dublinban elek, oktoberben kb 5-15 fok kozotti a homerseklet, persze ez is valtozhat, de biztosan nem lesz 0 fok alatti homerseklet, ennek ellenere keszuljetek fel meleg ruhakkal rendesen, mert lehet nagyon szeles idotok is, amihez nem vagytok hozzaszokva s sokkal hidegnek erzitek a homersekletet. Egyebkent a nyar esos, szeles, de a tel sokkal enyhebb. Jo szorakozast :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!