Egy kisgyermek hogy bírja a 2,5 órás repülőutat?
Figyelt kérdés
4 éves kisfiammal jövőhéten utaznék Angliába.
Olyan emberek válaszait várom, akik már utaztak kisgyermekkel, mik a tapasztalataik, mire kell figyelni.
2011. nov. 5. 11:20
1/9 anonim válasza:
Én ugyan nem utaztam a gyerekemmel mert nincs. Viszont unokatesóm gyerekével igen, 3 éves. Felszálláskor ordít mert megijed a hirtelen sebességtől. Utána az anyuka úgy szokta megoldani, hogy visz neki kifestős könyvet meg ezt-azt, amivel ellehet és nem unatkozik, hiperaktívkodik és sikoltozik. Egyébként eléggé nehezen kezelhető gyerek, de ez segíteni szokott rajta. Leszálláskor szintén sírni szokott.
2/9 anonim válasza:
Én négy éves, öcsém pár hónapos volt, amikor négy éven belül 8-szor utaztott a család amerikába meg vissza. Jó volt a felszolgálás, én képeskönyvet nézegettem, volt tv, nem féltem, elvoltam. kisöcsi meg aludt :)
15/L
3/9 anonim válasza:
Én sem utaztam még gyerekkel, viszont sok embert láttam már kicsivel utazni. Főleg leszálláskor szokott némelyik visítani, szegénykének biztosan bedugul vagy megfájdul a füle. Itatni kell olyankor, attól jobb lesz. A bezártságot egyébként sokkal jobban bírják, mint a felnőttek, mert az ő méretükhöz képest nem olyan szűkös a hely. Amikor Bangkokba repültem, volt egy kétéves baba a gépen, mi nem tudtuk, merre dőljünk a fáradtságtól, ő meg boldogan rohangált fel-alá a folyosón.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat
2011. nov. 5. 18:02
5/9 anonim válasza:
...és az sem utolsó, hogy az utasok hogy bírják, ha üvölt egy gyerek mellettük?!
6/9 A kérdező kommentje:
Valóban nem, bár az én kisfiam nem egy sírós, félős típus, hajón is voltunk már, semmi gond nem volt, mindenkivel közvetlen, mindenkivel egyből beszélget, és szerencsére semmi gondom nincs vele, ezt értem úgy, hogy rendkívül szófogadó, és mindent meglehet vele beszélni, az a lényeg, hogy időt kell rá fordítani, hogy midnent elmagyarázzak neki, és neki is mindent el kell mondani, hogy mi fog történni, mi lesz, hogy ne ijedjen meg tőle.
2011. nov. 5. 22:59
7/9 anonim válasza:
Ezt nem hinném, hogy meg lehet válaszolni. A gyerektől függ.Lehet, hogy végig ordítja, de az is lehet, hogy átalussza, te ismered a saját gyerekedet, érdekes lenne ha mi mondanánk meg..
8/9 A kérdező kommentje:
szia.
Én nem azt írtam, hogy Ti azt mondjátok meg az én gyermekem hogy fogja bírni, hanem hogy általában mik a tapasztalatok, kinek hogy bírta a gyermeke, ki hogy foglalta le a kisgyermekét ... stb.
2011. nov. 6. 15:31
9/9 anonim válasza:
A sírás inkább a fel-és leszálláskor jellemző, felnőtt létemre én is nehezen tűröm a nyomásváltozást, bedugul a fülem és én is legszívesebben üvöltenék a fájdalomtól, hiába rágózok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!