Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliában miért van zavaróan...

Angliában miért van zavaróan sok kövér lány?

Figyelt kérdés
Amikor megyek, ez engem mindig nagyon zavar.
2011. okt. 24. 02:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%
Magyarországon is sok a kövér ember.Igen az első válaszolónak igaza van , az angolszász országokban (Anglia , USA , Canada) nem szólják meg az emberek egymást kinézet alapján és úgy néznek ki ahogy akarnak.
2011. okt. 25. 15:46
 12/23 anonim ***** válasza:
37%
Engem tudod mi zavar? Ha a magyarok hozzák magukkal ezt az ostoba gondolkodásmódot. Nem értem az ilyenek miért nem maradnak inkább otthon. Ott biztos nincs ennyi elhízott, hisz a magyar lányok a legszebbek. Szóval ha ennyire zavar, akkor húzd haza a beled. Mo a neked való ország.
2011. okt. 30. 08:22
 13/23 A kérdező kommentje:
Bocs, én Mo-on élek, sosem lennék olyan hazaáruló, mint te, aki csak a saját érdekét nézve itt hagyja ezt az országot. Igen, Mo-on vannak problémák, nehéz itt élni, de az nem megoldás, hogy lelépsz. Persze ezt te biztos nem érted, mert te vagy annyira önző, hogy csak azt nézed neked most mi a jó.
2011. okt. 31. 11:02
 14/23 anonim válasza:
51%

ha minden ember úgy gondolkodna mint te éhen halnánk -.-

gondolhatod hogy nem azért ment ki mert k*rvára hazaáruló akart lenni.. ._. lehet kapott valami jó lehetőséget odakint .. -.- vagy csak jobban akar élni .. nem úgy mint itt.. ha tehetném én is elhúznék innen.. csak az a baj h fiatal vagyok :'D

2011. okt. 31. 20:42
 15/23 anonim ***** válasza:
47%
Nem a pénz miatt jöttem ki, hanem hányingerem van az olyanoktól, mint te. Aki a másik pénztárcájában turkál, megszólja a másikat, irigy a másikra. Nekem sokkal fontosabb egy olyan országban élni, ahol működik az élni és élni hagyni elv. Ha majd megváltozik otthon a gondolkodásmód, akkor talán visszaköltözök Mo-ra. De nem hinném, hogy ez az elkövetkező 100 évben lesz.
2011. nov. 1. 09:22
 16/23 anonim ***** válasza:
52%
Na, de kérdező, miért zavar ez téged? :) Ott akarsz csajozni?
2011. nov. 1. 11:49
 17/23 anonim ***** válasza:
86%

Valaki írta, hogy 2 font a 4 darabos alma. :O

Azért nem egészen. Itt a kisboltban 1,39, de a Tescoban stb. még olcsóbb. Főleg ha egy nagy zacskónyit veszünk. Igaz, hogy a legtöbb nem olyan finom, de azért nem is ehetetlen.

Meg rá is van írva sok gyümölcsre, hogy "Ripen at home", vagyis otthon érlelendő, tehát előre tudja mindenki, hogy mik azok, amik azonnal nem fogyaszthatók. Azt furcsállom, hogy még hónapok múlva is egészben volt a gyümölcs, nekem ha akár csak 1 nappal is tovább áll, mint a lejárati dátum, már elkezd fonnyadni.

2011. nov. 1. 11:53
 18/23 anonim ***** válasza:
70%

Meg hát nem lenne muszáj csak gyümölcsben gondolkodni, lehetne venniük olcsó répát, karalábét, káposztát, tököt, uborkát, csak hát, nem túl népszerű a zöldségfogyasztás.

Így nem csoda, hogy hízásnak indulnak. A testmozgás sem túl divatos, így meg pláne.

2011. nov. 1. 11:55
 19/23 A kérdező kommentje:

"miért zavar ez téged? :) Ott akarsz csajozni?"

Én évente 1-2-szer megyek turistaként Angliába és ilyenkor mindig megdöbbenek, hogy ott mennyi kövér lány van és nem értem miért. Ezért kérdeztem.

2011. nov. 1. 12:15
 20/23 anonim ***** válasza:
81%
Én évente egyszer-kétszer megyek haza Magyarországra nyaralni mint turista,és én is megdöbbenek,hogy otthon is vagy nagyon kövérek és igénytelenek a lányok,vagy annyira vékonyak hogy már már azt hiszem hogy nagy éhezések vannak..Szóval mindenhol ez van,csak éppen ahol élsz,ott nem tűnik fel..
2011. nov. 1. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!