Németországban kell fizetni az autópálya használatért?
Figyelt kérdés
Tudom, ostoba kérdés, de az útvonaltervezőn nézem és csak akkor írja, hogy fizetős út, miután beléptem Ausztriába. Pedig 56 km-t kell majd mennünk Németországban az A3-as autópályán és nem írják, hogy a német rész fizetős lenne, csak az osztrák. Tudtok erről valamit?2009. máj. 3. 19:19
1/8 anonim válasza:
Igen kell, legcélszerübb akkor megvenni amikor elhagyod MO-ot.
2/8 anonim válasza:
Ausztriaba kell es azt valoban a hatar elott vedd meg , mert igen draga lehet , ha fuloncsipnek! Marpedig mindig ellenoriznek , meg az uton is beepitett kapukkal .
Nemetorszagban nincsen "sima" autora dij , csak teherautora !
7,5 tonna folott + potkocsi ( harom tengelytol felfele) , erre az elso autokijaratnal megtudod venni , de ha sima szemelyautoval jossz , nem kell !
3/8 anonim válasza:
Németországban nem fizetősek az autópályák.
(Ausztriában matricás)
4/8 anonim válasza:
Németországban díjtalan az autópálya használata,helyenként ki van rakva a 120-as,de alatta az is,hogy ez ez 6:00-20:00 közöttre vonatkozik!!Egyébként nincsen még sebességkorlátozás sem,helyenként nem egyszer találkozik az ember 230-al repesztő Porsche-val!!Tényleg így van,én Németországban lakom,és tapasztaltam!(cseheknél kb.7 euró a hetijegy egyébként)
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, Ausztriában mindig veszünk, de nem tudtam, hogy a németeknél ingyenes. Ez tök jó.:)
De száguldozni azért nem fogunk.
2009. máj. 3. 21:26
6/8 anonim válasza:
Utolsó válaszolót tudom megerősíteni, Németországban ingyenes.
7/8 anonim válasza:
Mi is jártunk már többször így, hogy Ausztriából kb. 50 km -en keresztül át kellett mennünk Németo-ba, majd megint vissza Ausztriába és nem kellett fizetni az autópálya használatáért!
8/8 anonim válasza:
a második válaszoló írta le helyesen. ausztriába kell, de németeknél személy autónak nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!