Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angol National Insurance...

Angol National Insurance Number igényléséshez mi kell?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy munka vállaláshoz nem kell megvárni a számot, ha már beadtam a papírokat el lehet kezdeni dolgozni. De magához a szám igényléshez elég csak az itthoni személyi, amivel igazolom hogy Magyar állampolgár vagyok?

Ha lehet olyanok írjanak csak akiknek tapasztalatuk van.

2011. okt. 2. 13:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Úgy mondanám, hogy az útlevél erősen javasolt, mert a reptereken és más határállomásokon szolgálatot teljesítő emberek ismerik a személyi igazolványt, de egy banki kisasszony nem tud mit kezdeni a személyivel!(annak ellenére sem, hogy el kéne fogadniuk.) Eleve azért nem ismerik, mert Angliában nincs személyi igazolvány, ezért mondjuk, hogy ha gördülékenyebb ügyintézést akarsz, akkor legyen útleveled. (Munkavállalásnál például azért jó az útlevél, mert mivel sok munkaadó nem tudja hogy Magyarország az EU vagy sem, de az útleveledben benne van, hogy EU-ból jöttél!)
2011. okt. 2. 20:09
 12/16 A kérdező kommentje:

Itt azt olvasom hogy vigyünk annyi iratot amennyit csak tudunk az identity igazolásához. És fel vannak sorolva, valamint hogy ha nincs is meg minden akkor is menjünk el az interjúra, mert talán elég az amit viszünk.

Ez már biztató.

[link]

2011. okt. 2. 20:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen, az a lényeg, hogy legyen nálad több minden. Megmondon hogy nálam mi volt:

- útlevél

- személyi igazolvány

- jogosítvány

- angliai lakcím igazolása a főbérlőtől

- Agency igazolás arról, hogy munkakereső vagyok

2011. okt. 2. 20:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most már tényleg tisztábban látom a dolgot!
2011. okt. 2. 21:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálam volt minden fene, megmondom mit kértek el: útlevél, lakásszerződés. Azt, hogy hol dolgozom, bemondásra írták be, például. De a telefonos ügyintéző egyébként el fogja mondani, hogy mit vigyél (mármint konkrétan a te esetedben, nem általánosságban, illetve nekem így volt).
2011. okt. 3. 02:18
 16/16 A kérdező kommentje:

Közben beszéltem ismerősökkel is, náluk nem volt útlevél, és nem volt belőle probléma, viszont ők is azt mondták hogy a banki számlanyitáshoz kell.

Köszi a válaszokat.

2011. okt. 3. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!