"Telelés" Amszterdamban?
December elejére tervezek menni 1 hétre Amszterdamba. Az lenne a kérdésem, hogy akkor milyen ott az időjárás? Azt olvastam, hogy 0 és 5 fok között van átlagosan, de én nem igazán tudom, sajnos még nem voltam..
Rengetegen biciklivel közlekednek kinn, de az lenne a kérdés, hogy télen is? Mert arra gondoltam, hogy közlekedés ügyileg úgy jönnék ki a legolcsóbban ha bérlek egy hétre 1 biciklit, de ekkor ugrott be, hogy na de decemberben?! Aki volt már kinn ilyen tájban, vagy kint él, meg tudná nekem mondani, hogy ilyenkor milyenek ott a viszonyok, és ha a bicikli nem, milyen közlekedést ajánl?
Iden telre josoljak az evszazad leghidegebb telet ide Hollandiaba. Ma mondjuk iszonyuan meleg volt, 25 fok :)))) Itt elek, ha eddig nem lett volna vilagos.
Tavaly decemberben nagyon hideg volt, es ugy havazott, hogy hetekre megbenult a tomegkozlekedes. Biciklizni sem lehetett, mert csinlvan nem akarod kitorni a labad, nyakad... Extrem jegbicajozassal.
Tavaly elott viszont szaraz volt a tel, de hideg. Az atlaghomerseklet, lehet hogy 0-5 fok, de amiota en itt elek, telen mindig fagyott: -5- -7 fokra szamits.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Kiskorom óta oda vagyok Hollandiáért, és 2 éve már bennem van, hogy ott szeretnék majd később élni, de sajnos még nem voltam, szeretnék kinn tölteni pár napot, hogy lássam milyen is valójában!
Ezek hallatán viszont kitolom az utat a tulipánvirágzás idejére. Akkor tudok majd biciklizni is kinn, és akkor a legszebb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!