Kezdőoldal » Utazás » Európa » Van Koppenhágáról bemutató...

Van Koppenhágáról bemutató film, dokumentumfilm?

Figyelt kérdés
Ha igen, hol lehet ezt elérni, vagy melyik csatornán volt látható? Le lehet tölteni valahonnan?
2011. szept. 18. 17:40
 1/6 anonim ***** válasza:

a neten gondolom van ezer.

google

2011. szept. 18. 17:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Már bocs, de szerinted nem az az első h a google-val megnézem? Ha ott találtam volna, akkor gondolom nem kérdezem itt meg.
2011. szept. 18. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:

érdekes, akkor nekem más guglim van,mert nekem kivágott egyből vagy 25.500-at

[link]

2011. szept. 18. 19:22
 4/6 A kérdező kommentje:

De nem érted, hogy nem ilyen kell? Olyat keresek ami ilyen 1 órás, magyar hangú dokumentumfilm, magyar szöveggel, olyan amik a Travel Channelen mennek. Felfogtad már???

Bírom ezeket a kioktatásokat, aztán meg se érted mit akarok.

2011. szept. 19. 08:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nem írod le, akkor senki nem érti.

A kérdésedben nem írtad,hogy "egy órás, travel channelen sugárzott,magyar nyelvű....."

Ha még kérdezni sem tudsz, de kiakadni igen,akkor nem csodálom,hogy nem találsz semmit.

2011. szept. 19. 08:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Bocs, valóban nem jól fogalmaztam a kérdést. De azt hittem, hogy az nyilvánvaló mindenkinek, hogy azért teszem fel ide a kérdést, mert a gugliban és a youtube-on nem találtam semmit.
2011. szept. 19. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!