Ha külföldön felszállok egy repülőre ami Budapeste hoz akkor a légikisérők beszélnek magyarul és el tudok könnyen irányulni vagy idegen nyelvet kell használnom?
Köszönöm a válaszokat.
Még gyerek voltam mikor utoljára repülőn utaztam. Most egyedül készülök Hollandiába vagy Belgiumba. Az oda úttól nem tartok, de haza is kellene jutni. Beszélek németül valamennyire, de félek, hogy az kevés és, hogy arra inkább angolul tudnám csak megértetni magam.
Hollandiàban szerintem a német ok. De ha viszszafelé màr kint vagy a reptéren, akkor màr nagy baj nem lesz. csak figyelni kell a kiîràst, hogy mi honnan indul. Olyan mint a vasûtàllomàs:-))) îrj egy papîrt, és îrd rà hogy hova szeretnél menni- egyébként a beszàllôkàrtyàn rajta van minden: CHECK-IN : ezt a nagy fekete tàblàn, vagy a reptéren a monitorokon làthatod, azt mutatja hogy melyik pulthoz kell menni a poggyàsszal, meg a beszàllô kàrtyàval-( BOARDING PASS)Ezutàn, Jön a biztonsàgi ellenôrzés: SECURITY CHECK. Utàna mész ahhoz a kapuhoz, ahol majd beszàllsz a repülôbe ez a :GATE( meg a kapu szàma. BOARDING TIME: mikor kezdôdik a beszàllîtàs, amikor màr a kapu elôtt kell lenned.
A monitor mutatja, ha vmi van a jàrattal, késik meg ilyesmi:
CANCEL- Törölve (:-))))
DELAYED- Késik
BOARDING- beszàllàs
Minden esetben két dolgot kell bemutatnod az ûtlevelet, meg a beszàllô kàrtyàt. Nem tudom melyik légitàrsasàggal mész, de ha fapados, akkor EL nE FELEJTSD!! kinyomtatni otthon a beszàllôkàrtyàdat, mert ha a reptéren nekik kell, akkor leszedik a gatyàt is rôlad!!!( vmi 10000 FT plusz, egy papir!!). Ha van kérdésed, nyugodtan îrj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!