Kezdőoldal » Utazás » Európa » HOgyan jutnék el finnbe?

HOgyan jutnék el finnbe?

Figyelt kérdés
ÜDv Finnországba mennék december vége felé nem akarok venni a malévnál vagy a finn ernél drága jegyet vagy nem is lenne rá pénzem a wizzair meg meg szünteti vagy nem tudom mit csinál nem írt ki semmit de nincs a naptárában több induló járat. de néztem easíjettel elmennék londonba és onnan mennék finnbe de az is meg szünt vagy nem tudom csak londonig tudnák el menni csak. Ha valaki megy autóval vagy valamivel elvihetne vagy passz. Van valakinek valami ötlete vagy tud valami okosat mondani ezzel esetben?
2011. szept. 1. 23:14
 1/6 anonim ***** válasza:
ne menjél oda ( ha már minden repülö megszünteti a járatait az nem mond neked valamit), na de ha mégis akarsz menni, úgy néz ki hogy vagy maleval kell menned, vagy finnairel..
2011. szept. 1. 23:52
 2/6 anonim ***** válasza:
A legolcsóbb a Norwegian-nal, ami Stocholmon keresztül visz, egy személynek oda-vissza kb. 52.000 Ft. (dátumtól függő árak).
2011. szept. 2. 00:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Svédországba megy Csehbusz (Finnbe nem tudom), onnan már gondolom nem nagy kunszt vonattal vagy busszal tovább jutni Finnországba. Bár árban gyanítom ugyanott kötsz ki, mintha malévnál beruházol egy jegyre. :)
2011. szept. 2. 01:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Az airbaltic is olcsó. [link]

Viszont Finnország nagyon drága ország, főleg az élelmiszer, utazás és a szállás. Általában a repjegy még az olcsóbb része a finnországi utazásnak.. December végén elég ramaty az idő hideg, sötét és sokszor méteres hó van.(Ha síelni jössz akkor persze ez fontos) Szerintem inkább nyáron érdemes jönni.

2011. szept. 2. 14:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Helló hát nekem csak a repülő jegy kell vagyis valahogy eljutni mert ismerősökhöz megyek. Szóval értem jönnek reptérre meg minden szállás stb lesz
2011. szept. 2. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnos a december vége egy drága időszak a karácsony miatt. Most vedd meg a jegyet, mert pár hónap és még drágább lesz. Olcsó megoldás lehet ha veszel Wizzair jegyet Stockholmba majd onnan áthajózol pl. Turkuba. (Kabin nélkül annyira nem vészes az áruk).

Hajójegyek ha érdekelnek:

[link]

2011. szept. 2. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!