Dupla ágyas szobák Angliában, de mégsem alkalmasak pároknak? Hogy van ez?
Figyelt kérdés
Miért van ez szerintetek? A párommal megyünk Angliába és szobákat keresgetünk. Hiába találunk dupla ágyasakat, mégsem vehetik ki párok. Komolyan kell ezt venni szerintetek? Nem látok benne logikát. Ami pároknak alkalmas, abból jócskán keveset találunk, így korlátozottak az esélyek. Írjatok légyszi, aki tájékozottam ebben kicsit. Köszi2011. aug. 31. 15:59
1/4 anonim válasza:
mi is ketten mentünk és olyan kicsi volt a dupla ágy,hogy az egyikünk mindig a földön aludt. ott minden olyan kicsi, a szoba az ablak minden
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Tehát felméri az, aki kiadja a szobát, hogy esetlegesen kicsi az ágy és nem adja ki pároknak. De attól még ki lehet venni nemde? Mert mi közük van ahhoz, hogy együtt vagyunk-e vagy sem. Már olyanra is gondoltam, hogy az van benne, hogy ha netán más szobát találunk, akkor mind a ketten elmegyünk. Míg akik nem párban vannak, az egyik akár maradhat is. És ez nekik nem jó, ha ketten távoznak egyszerre. Szerintetek?
2011. aug. 31. 16:35
3/4 anonim válasza:
Nem tudom, h pontosan milyen hírdetéseket néztél, de próbálj meg olyanokat találni, ahol nem kell együtt lakni a főbérlővel. Vagyis olyan házakat kell keresni, ahol csak albérlők laknak a különböző szobákban. Ha nagy szobát akartok, nagy ággyal, az a king size. Ilyen azért nagyon elvétve van.
4/4 anonim válasza:
Az az ágy méretét jelenti, de a szobát egy személyesnek kell ilyenkor tekinteni.nem is férnétek el ketten, sokszor a kétszemélyes szoba is babaszobának tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!