Kezdőoldal » Utazás » Európa » Brüsszelben 2 teljes nap...

Brüsszelben 2 teljes nap alatt ti mit néznétek meg?

Figyelt kérdés
Holnap indulunk, 2 teljes napot leszünk ott és vasárnap érünk haza. 1 felnőtt és 3 15-18 éves tini:).
2011. aug. 24. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a városközpontban kezdeném, a főtér gyönyörű és nyüzsis (városháza, szép régi épületek), ott van egy csomó szűk sétálóutca, az egyik (ki van táblázva) elvezet a pisilő kisfiúhoz, ami ugye Brüsszel egyik jelképe, ezt mindenképp megnézném. Itt találtok csokoládémúzeumot is, az nagy élmény, ha szeretitek a csokit, kaptok kóstolót és a csokitörténeti kiállításon túl megnézhetitek élőben, hogyan készül a hamisítatlan belga csoki.

Érdekes még a Szépművészeti Múzeum (Bozar), ha olyan típusúak vagytok.

Kicsit távolabb a központtól: Atomium, és ami nekem a legnagyobb élmény volt, az az Európa Park - minden EU-s országból van ott egy-egy nagyobb makett, szobor egy látnivalójáról, pl. a mi Széchenyi-fürdőnk, vagy a párizsi Eiffel Torony. :)

Ezek szerintem beleférnek két napba, én ki nem hagynám őket.

2011. aug. 24. 16:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2011. aug. 25. 11:45
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem 1 nap elég brüsszelre, nem nagy város. a másik napon átugorhatnátok luxembourgba (26év alatt 20euro a jegy returban), vagy brugge is gyönyörű és csak 1-2 óra brüsszeltől.
2011. aug. 25. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!