Kezdőoldal » Utazás » Európa » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki utazott repcsin kisbabájával?

Figyelt kérdés
9 hós a babánk, most készülünk repülővel külföldre! Aki utazott már ilyen kis babával, mik a tapasztalatok? Hogy bírta a pici? Mikre kell oda figyelni? Hogy tudtatok minden cuccát becsomagolni, úgy, hogy ne lépjétek túl a súly korlátozást?
2011. aug. 19. 23:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Az én lányom is pont 9 hónapos volt, amikor először repültünk. Mindenki nagyon jól viselte, átaludta az egész utat (3,5 óra). Fel- és leszálláskor sapit húztam a fejére (ami a fülét is takarja) és szoptattam, hogy ne duguljon be a füle. Nem volt semmi gond az utazással.

Nem tudom, milyen cuccokat akarsz vinni magaddal, az a néhány kis ruhácska nem lehet olyan nagy gond. Cumisüveg, popsikenőcs, fürdető és hasonlók szintén nem olyan nagy darabok. Pelenkát nem érdemes sokat vinni magaddal, bár nem tudom, hova utazol, de mindenhol tudsz venni.

Ne izgulj, minden rendben lesz. Jó utat!

2011. aug. 20. 07:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja, még annyit, hogy egy kis üvegbe tehetsz valamennyi vizet, amit felvihetsz a gépre. Max megmondod, hogy az felfőzött, speciális viz, kizárólag a babának. Nekem eddig mindig felengedték.
2011. aug. 20. 07:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Tápszeres a pici, vízforralóra gondoltam, hogy viszek, meg ugye a tápszer, termosz, amiben ott teszem a vizet, és viszem magammal, ha valahova megyünk kirándulni, hogy tudjak tápszert csinálni! Bébi kaják, mert nem lesz lehetőségem főzni! Kis hotel, reggeli-ebéd-vacsi nélkül! A ruhákkal nincs gond, inkább a vízforraló, meg ilyenek! Igazából az lett volna a kérdés, hogy a bébinek lehet külön csomagot vinni, vagy a saját bőröndömbe vigyem a dolgait? Már sokat utaztam repcsivel, de a picivel még nem! Viszont most úgy alakult, hogy egy hónapon belül két helyre is repülővel megyünk! Kicsit félek, hogy hogy fogja viselni!
2011. aug. 21. 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet neki külön csomagolni, mivel neki is veszel jegyet, de nem teljesárút. Tehát ülést nem kap. Ha jól emlékszem az ő csomagja 10 kilós lehetett, az enyém pedig 20. De ezt kérdezd meg a légitársaságtól. Amikor a jegyet veszed, ezt megmondják. Ja, és kapott repcsin kaját ő is, bébiételt szolgáltak fel neki :)
2011. aug. 22. 17:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!!!
2011. aug. 22. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!