Evcsi2 kérdése:
Nem akar valaki szeptembertől Brighton-ba jönni dolgozni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 19:05
2/6 anonim válasza:
Hello! Én szívesen mennék! Középfokú angolom van. Szállás és munka lenne vagy ott keresnénk?
3/6 A kérdező kommentje:
Szia!
Nekem már van munkám és szállásom is, éppen tegnap sikerült elintézni mindent, de nagyon szívesen segítek neked is és mehetünk együtt. Én szállodába megyek szobalánynak, ha gondolod tudok segíteni!
2011. aug. 20. 14:11
5/6 Frenky22 válasza:
én örömmel mennék, ha biztosítva lenne fix munka, és esetleg szállás is
6/6 anonim válasza:
Hát ezt kicsit furcsának találom mivel brighton szeptembertől pang és nemigen vannak vendégek arrafele legalábbis nem sok .....szóval hogy oda érdemes e elmenni dolgozni illetve biztosra venni azt hogy tovább lesz melód egy hónapnál az ködös nagyon .... itt lakom és dolgozom nem messze már 2 éve.... hallottam már brighton-ról sokat .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!