Mennyibe kerül egy busz Horvátba?
Ha egy régi Ikarus-t veszel megúszod egy millából, de ha egy új buszt szeretnél, akkor 20-30milla. Jó vásárlást!
Van olyan hogy diákjegy? Igen, van olyan.
NYARALÓJÁRATOK 2011-BEN IS! Járataink útvonalai érintik a közkedvelt turista paradicsomokat.
Adria Expressz - Érintett városok: Rijeka, Opatija, Pula, Rovinj, Porec - Retúr menetjegyek már 8 900 forinttól!*
Dalmát Expressz - Érintett városok: Zadar, Biograd, Vodice, Sibenik, Primosten, Trogir, Split, Omis, Makarska - Retúr menetjegyek már 9 900 forinttól!*
Ezt írja Tisztelt Címzett!
Ezt olvastam az oldalukon :
Adria Expressz
2011. június 18. és szeptember 17. között minden szombaton.
Érintett városok: Rijeka, Opatija, Pula, Rovinj, Porec
Retúr menetjegyek már 8 900 forinttól!*
Viszont, amikor beírtam az adatokat, azt adta ki, hogy az odaút egy személyre diákként 11 610 ft lenne, a visszaút pedig 6300 Ft lenne Rijekaba. Ezt én most így nem értem. Valaki segítsen aki érti is :D Köszönöm
"8 900 forinttól!* "
Ott van hogy: x FT-tól, és meg is van csillagozva. Az ár csak akkor annyi, ha online foglalsz megfelelő időpontban. Pl. főszezonban nem ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!