Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyibe kerül egy busz Horvátba?

Mennyibe kerül egy busz Horvátba?

Figyelt kérdés
Nem találom sehol a neten. :S Köszi (Van olyan , h diákjegy?) Lehet hülyeséget kérdeztem. :D
2011. aug. 1. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Ugyanannyiba, mint Magyarba :))
2011. aug. 1. 17:48
 2/9 anonim válasza:

Ha egy régi Ikarus-t veszel megúszod egy millából, de ha egy új buszt szeretnél, akkor 20-30milla. Jó vásárlást!

Van olyan hogy diákjegy? Igen, van olyan.

2011. aug. 1. 18:00
 3/9 anonim ***** válasza:

NYARALÓJÁRATOK 2011-BEN IS! Járataink útvonalai érintik a közkedvelt turista paradicsomokat.

[link]

Adria Expressz - Érintett városok: Rijeka, Opatija, Pula, Rovinj, Porec - Retúr menetjegyek már 8 900 forinttól!*

Dalmát Expressz - Érintett városok: Zadar, Biograd, Vodice, Sibenik, Primosten, Trogir, Split, Omis, Makarska - Retúr menetjegyek már 9 900 forinttól!*

2011. aug. 1. 18:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Szval, hogy pontosítsak a kérdésemen, ugyanis a következtetés hátrányba került ezen az oldalon. Kb. mennyiből tudok megúszni egy horvátországi utat? (Busszal) Mondjuk,ha elég közeli helyre megyek. Külföldre lehet kérni diákjegyet? De gondolom nem,ha erre nem válaszoltatok. Remélem így már érthetőbb. :P
2011. aug. 1. 18:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. aug. 1. 18:23
 6/9 A kérdező kommentje:

Ezt írja Tisztelt Címzett!

Ezt olvastam az oldalukon :

Adria Expressz

2011. június 18. és szeptember 17. között minden szombaton.

Érintett városok: Rijeka, Opatija, Pula, Rovinj, Porec

Retúr menetjegyek már 8 900 forinttól!*

Viszont, amikor beírtam az adatokat, azt adta ki, hogy az odaút egy személyre diákként 11 610 ft lenne, a visszaút pedig 6300 Ft lenne Rijekaba. Ezt én most így nem értem. Valaki segítsen aki érti is :D Köszönöm

2011. aug. 1. 18:38
 7/9 A kérdező kommentje:
- Ezt írja Tisztelt Címzett!
2011. aug. 1. 18:39
 8/9 anonim ***** válasza:

"8 900 forinttól!* "

Ott van hogy: x FT-tól, és meg is van csillagozva. Az ár csak akkor annyi, ha online foglalsz megfelelő időpontban. Pl. főszezonban nem ennyi.

2011. aug. 1. 19:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem mindennap és nem minden útra ugyanannyi a jegy. Kiválasztod a kívánt napot, célt és kiadja, mennyi a jegy. És bocs, de nagyon szúrja a szemem: Horvátországba, nem Horvátba.
2011. aug. 2. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!