Kezdőoldal » Utazás » Európa » Horváthországba kb. milyen...

Horváthországba kb. milyen áron lehet egy hétre szobát bérelni 2 főnek, ha csak úgy odamegyünk és keresünk valamit?

Figyelt kérdés
Mert a neten elég húzós árakat találok, de mindenkitől azt hallom, hogy milyen olcsó, és csak oda szoktak menni, oszt találnak. Lehet hogy másoknak més az olcsó, vagy valóban oda kell menni és mindig lehet találni jó áron?
2011. júl. 30. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
sztem olyan 60 ezerből már kijöhet 7 éjszaka.. neten kell keresgélni, de ilyenkor már elég sok le szokott lenni foglalva
2011. júl. 30. 20:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha olcsón akartok nyaralni,

utószezonban még tudok szabad apartmant.

(A főszezoniak, már régen elkeltek.)

Ha érdekel,írj privátot.

2011. júl. 31. 00:15
 3/8 anonim ***** válasza:
én 40 eur/2fő/éj (tehát 20,-/fő/éj) áron tudok szobát Umag mellett. A tulajdonos kicsit beszél magyarul, ha kéred, megadom a számát, írj privit.
2011. júl. 31. 02:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez elég drágának hangzik. Én 12 EUR-ért is láttam. Faház vagy bungallo is jó lenne kempingekben, de az otani kempingek is baromi drágák.
2011. aug. 1. 13:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi is láttunk - sajnos - közvetlenül a tengerparton 15 euroért/fő/éj, de megmondom őszintén, akkor már inkább az autóban aludnék, mint ott. Üres is volt, pedig kiemelt rendezvény idejére mentünk (nemzetközi teniszverseny, ráadásul július végén, ami egyébként is főszezon). Szóval csak óvatosan a nagyon olcsó ajánlatokkal is! Talán, ha egészen délen keresgéltek, ott tényleg ki lehet olcsón fogni kempingben faházat - vagy a legjobb, ha visztek sátrat és úgy mentek kempingbe.
2011. aug. 1. 19:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Így van ahogyan írtad.

Tízegynéhány Euróért csak "putri" van!

(De hát magyaroknak sokszor a csirkeólt is kiadják.)

Vagy nagyon messze van a tengertől.

A kérdező meg abban a tévhitben van, hogy a kemping olcsó.

Az hasonló árban van, mint egy közepes apartman.

Tudom az árakat, mert itt lakom Trogírnál.

Amúgy hiába javasolnád a kérdezőnek, hogy jöjjön délebbre,

mert itt is szinte minden ki van adva októberig.

A másik dolog, hogy ajánlottak neki 20 Euróért/nap és sokallotta!

Akkor, hogyan fizetné ki idáig még az autópályadíjat is meg az üzemanyagot??!

2011. aug. 2. 11:44
 7/8 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

"Ez elég drágának hangzik. Én 12 EUR-ért is láttam"

(A kérdezőnek, meg az előbb elfelejtettem válaszolni.)

Szóval, ha láttál 12 Eurőért, akkor miért itt kérdezősködsz??

Miért nem vagy még ott??

2011. aug. 2. 11:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó! Én ajánlottam a 20 eurosat is és a kérdező válaszára is én reagáltam, hogy a 15 euros is kutyaól volt, amit mi láttunk. Egyébként én sem értem, ha van 12-ért szállása, akkor mi miben tudnánk még segíteni?
2011. aug. 2. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!