Mit csináljak ez idő alatt?
Figyelt kérdés
Hamarosan megyünk nyaralni, és én borzasztóan várom! Amikor arra gondolok, hogy este le kell feküdni és aludni kell akkor hirtelen minden kedvem elmegy az alvástól! Annyira szeretnék készülni! Úgy érzem, hogy addig a napig is fent bírnék lenni, és készülődni! Unom magamat! A gépezésnél már nem tudok mit csinálni! Van pár játékom ami érdekel(a valóságban) pl: a távirányítós helikopterem de annak nem működik a távirányítója! Nagyon várom már az utazást! Valami jó elfoglaltságot addig is tudnátok mondani?2011. júl. 20. 18:44
1/5 anonim válasza:
Olvasás, keresztrejtvény-fejtés, sudoku,hallgass zenét.
2/5 A kérdező kommentje:
A telefonom meg a szervizben van! Eredetileg kb 2 héttel ezelőtt akartuk bevinni csak nem volt meg a papírja! Utána megtaláltuk bevittük de nem lesz kész a nyaralásig így még az úton sem tudok min zenét hallgatni! Köszi a választ! Megy a zöld pont!
2011. júl. 21. 08:40
3/5 anonim válasza:
Én azt szoktam csinálni utazás elött,hogy elolvasok mindent(könyv,útikönyv,internet.stb..)ami az országgal,ott lakó emberekkel,történelmével,strandjaival,látnivalókkal kapcsolatos.Minél többet tudok az adott országról annál jobban fogom várni az utazás napját és már fel vagyok készülve,hogy milyen látnivalókat fogok megnézni.
Idén Zadarba megyünk,már számolom a napokat,pedig még van addig egy bő hónap.
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló! Idén lesz kb már vagy a 6. alkalom, hogy horvátországba megyünk! Ahová most megyünk(már harmadjára) ott annál a résznél a 200-300km-es körzetben már mindent bejártunk! Pl: Plitvicei Tavak!
2011. júl. 21. 19:18
5/5 anonim válasza:
Írd össze egy papírra azokat a dolgokat amit vinni szeretnél,nehogy kimaradjon valami.pl: ruhák, tisztasági,játékok,fürdő cuccok...ilyenek. Ez meg van egy éjszaka alatt amíg össze írod,de legalább ezzel is megy az idő. Amúgy én is ilyen vagyok,mi is megyünk 1 hónap múlva...és minden nap egy örökkévalóság odáig. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!