Ha kimegyünk a párommal 1 évre dolgozni Görögországba, mit kell magunkkal vinnünk, mit kell elintéznünk?
Figyelt kérdés
Internet-előfizetést például hogy lehet intézni? Vinnünk kell háztartási cuccokat, tányérokat, lábasokat stb? Rengeteg kérdésem van, segítsetek!2009. ápr. 3. 07:52
1/5 anonim válasza:
Ez szörnyen általános kérdés.
Nem tudom, hogy ahová mentek ott mit kaptok, milyen szállásotok lesz, kivesztek egy lakást, vagy panzióba mentek, bútorozva, felszerelve, vagy üresen. Mindezt a munkáltató biztosítja, vagy teljesen magatokra vagytok utalva.
Gondold végig mit kéne intézned, ha itthon egy új városba költöznél olyan feltételekkel ahogy Görögországba. Ugyanazokat kell elintézned, mint itthon kéne.
2/5 anonim válasza:
Ha irnal bovebben a munkarol, hova mentek, mit fogtok csinalni, hol fogtok lakni, konnyebb lenne segiteni.
3/5 anonim válasza:
semmiképp ne vidd el a fél házat,csak a szükséges dolgokat!én minden utam során a legfontosabbnak pénzt,és telot tartok!!! csináltassátok meg az eg bizt kártyát ami külföldön is érvényes!és irj ová mennétek és mi a melo!és kocsival mennétek?fix hely vagy csak bele vágtok??
4/5 A kérdező kommentje:
Találtam itthon munkát, úgyhogy mégsem megyünk ki...
2009. ápr. 21. 09:45
5/5 A kérdező kommentje:
de köszönöm a válaszokat :))
2009. ápr. 21. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!