HORVÁTORSZÁG - Hová menjünk?
Figyelt kérdés
Itt vannak a lehetőségek: Makarska, Trogir, Brac sziget, Vis sziget.
Mondhattok mást is, de ne legyen nagyon délen (Makarska alatt semmiképp), és köves legyen a part, valamint ne legyen drága (Hvar szigetet például a magas árak miatt lőttük ki).
2011. júl. 15. 20:26
1/5 anonim válasza:
Ezek közül Makarskat ajánlom, vagy amit nem írtál, de szintén piszok jó, Tucepi(10 km-re van Makarskától kb.)
2/5 x) válasza:
Szerintem Vis.. én oda járok már 3 éve nyaralni :D
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy ki kell, hogy ábrándítsalak, de a horvát tengerpart nem olyan jó, mint azt híresztelik. Sok helyen megfordultam már, de a horvát tengerparttól jobb a román tengerpart. Tavaly Horvátországban voltunk Pulán, de nem egy nagy szám és drágaság van.
4/5 anonim válasza:
Mi ma jöttünk haza Omisból, gyönyörű volt. Pula elég északon van.
5/5 anonim válasza:
amiket leírtál azok közül egyértelműen Brac. Tapasztalat ;)
Amúgy meg Hvar nem olyan drága, mi voltunk ott, csak jó helyet kell találni.
A legszebb horvát sziget pedig (bár mondtad hogy ne déli legyen, de ez a legjobb) mljet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!