Miért kel egyből lehurrogni/lefikázni azt aki busszal utazik külföldre nyaralni?
Figyelt kérdés
Már nagyon unom hogy általában nem is az a kérdést, de ha a kérdező megemlíti h busszal megy pl Görögországba , akkor mindig van 1-2 személy aki leszólja, hogy mért megy busszal ha van repülő is , ha csak buszra telik akkor ne menjen inkább sehova és hasonlók... de a legjobban azt bírom mikor képesek és beírják h repülővel még olcsóbb is -.-'...2011. júl. 12. 16:21
11/11 anonim válasza:
Akkor elmész mással :D
De ha neked nem az a kérdésed nh mi miért jobb v rosszabb, akkor ne hasonlítgasd te sem. A válasz: azért mert ez a jobb, az érvek amiket felsoroltál nem túl erősek, hiszen mondom, ha egy hónappal előtte foglalod le attól még megbetegedhet egyikőtök, v szakíthattok is, tehát ez nem időtartam függő, gondolom még nagyon fiatal vagy ha idősebb leszel rájössz, h azért az élet annyira nem váratlan h egy nyaralást ne foglalhass le, de tegyük fel, h minden évben lefoglalsz egyet. Mondjuk 10-ből egyszer nem jutsz el, na bumm, ez amúgyis megeshet mint mondottam volt.
Az meg h miért hurrogják le, azt nem tudom, mert pl ha vki fél a repüléstől, v imád buszozni, v épp azt találta olcsón, akkor ámen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!