Ukrajnában nyaralás?
Figyelt kérdés
Tervezek oda utat, ezért érdekelne a véleményetek, hogy milyen pl Magyarországhoz képest? Merre voltatok és milyen céllal (buli, munka, városnézés) és mi a véleményetek az országról és ottani emberekről.
Köszi
2011. júl. 9. 20:28
11/13 A kérdező kommentje:
Ja és természetesen Kárpátalja is érdekel, de az egy külön fejezet lesz majd, már voltam, de akkor elég sok akadály volt..
2013. jún. 10. 04:58
12/13 anonim válasza:
Ok, először is: Kijevbe bármikor lehet menni, télen is, nyáron is jó. Kercs érdekes hely egy pár órára, de túl sok látnivaló nincs, ha már krím, akkor inkább Jalta, vagy Szevasztopol (ezekre a helyekre az eljutás is egyszerűbb, Kercsbe elég macerás a dolog, kicsit olyan világvége-hely). Odessza nekem nagyon bejön, bátran tudom ajánlani, és eddig bárkivel voltam, mindenkinek tetszett. Most már kicsit későre jár, de ha van még kérdésed tedd fel nyugodtan igyekszem majd válaszolni. A transszibériain még nem tuaztam, de arról is tudok egyest-mást.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Csak kíváncsi voltam, hogy érdekelt e téged a transzszibériai, ha már ennyit utaztál vonattal, meg azt az útvonalat amúgy is sok utazó szereti.
2013. jún. 12. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!