Megéri Olaszországba - Torino - kiköltözni?
"Jobbak az életkörülmények mint itt?" - Igen
"Jobb a gazdaság?" - Igen
"Jobb a politika?" - Ugyanolyan szar itt is!
Én ugyan nem Torinóban, hanem Milánóban élek, de azt kell hogy mondjam, hogy jobb az életszínvonal, többet megengedek magamnak, mint otthon, de azért itt sem fenékig tejföl minden.
Az árak kb. egy szinten vannak a magyar árakkal, vagy esetleg valamivel(max.5-10%-kal) drágábbak. Ami egyértelműen drágább az a lakhatás. Nekem nagyon tetszik az olaszok laza életstílusa. Nem olyan feszített a munkamorál, mint mondjuk Németországban.(Az irodában ahol dolgozom, ott pl. sokszor a 30 perces ebédszünetből lesz 50-55 perc is.). A közlekedés elég érdekes, van egyfajta stílusuk az olaszoknak, nagyon szeretem. A barátnőm is olasz. Minden összevetve jól érzem magam itt, igaz nem akkorák a fizetések, mint mondjuk Németországban vagy Angliában, de én nagyon jól kijövök az 1600 € fizetésemből. Sok sikert a kiköltözéshez! Ha van kérdésed, akkor csak kérdezz nyugodtan, szívesen válaszolok.
Miért kapnék hamarabb munkát mint egy Olasz?
Egyébként köszi a válaszokat :)
Értem, köszönöm szépen a válaszaidat!!
Esetleg egy elérhetési utat kérhetnék, hogyha még lenne kérdésem? :) (email cím)
További sok sikert kívánok neked a jövőben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!