Mentek/voltatok Görögo-ban nyaralni? Milyen árak vannak?
Véleményem szerint Görög a legolcsóbb a tengerparti üdülések terén. Az árak olyanok mint itthon. Pár éve még olcsóbb is volt,de mára olyan mint itt. Mondjuk a gyros szerintem olcsóbb.
Az sem mindegy milyen részére mész Görögnek, pl Parália vagy Stavros környéke olcsóbb mint a nyugati oldal. Parga szerintem elég drága ott Olasz közelsége miatt felnyomják az árakat. A déli részekről nem tudok véleményt mondani, mert ott még nem voltam.
Szia!
Mi parálián voltunk,és hasonló árak vannak mint itthon,sok különbség nincs... Viszont nagyon tudom ajánlani,mert ha fiatalok vagytok akkor ott a helyetek!!!!Egész napos nyüzsgés,és megállíthatatlan élet...csodás tiszta tenger,és hihetetlenül jó zene a parton. Közelben megtalálsz mindent ami kell,és amire vágysz...egyszerűen csodás!:)
Én Paralián és Olympic Beachen voltam. Idén máshova megyünk, jövőre megint Görögország (Parga).
Olympic Beachen és Paralián nem vészesek az árak, kb mint itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!