Hogyan lehet a jövő nyári londoni Olimpiára kijutni dolgozni?
Én kint élek/munkaközvetítő cégnél dolgozom...Már lassan fél éve hogy bizonyos munkalehetőségeket ajánlottunk felvételre..A legtöbb az olimpia miatt van,és csak "ideiglenes" munka.Az építőiparban már nem nagyon van lehetőség,mert a legtöbb munkát ami az olimpiához kötődik a vállalkozók átvették.Ugyanúgy a szállodai,vendéglátósi munkákat is a kinti vállalkozok vették át,és ők kérnek dolgozókat.Nagyon már nem nagyon van lehetőség..vagy ha van akkor gyakorlat,nagyon jó nyelvtudást várnak el..
De végül is milyen munkakörben gondolkodol?
tegnap 01:53 vagyok
A pék szakma nem hiányszakma,de előszokott fordulni,hogy van állásajánlat pékeknek is.Általában nagyobb üzletekbe szoktak keresni pékeket,(tesco,sainsbury,asda) Amikor ezek a cégek keresnek szakképzett dolgozókat,többnyire napok alatt tudunk rá embert találni..Vannak kisebb cégek ahol szintén keresik a jó pékeket.De ezek vagy olasz vagy egyéb nemzetiségű cég.Sokszor a kisebb cégeknek vannak kikötéseik,PL: csak olaszokat alkalmaznának,vagy csak 5 év gyakorlattal rendelkezőket,vagy kérnek referenciát..stb..
De mint írtam elő szokott fordulni,hogy találkozunk pék álláslehetőséggel.De nem hiányszakma.
(remélem kicsit segítettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!