Milyen hely az olaszországi LIGNANO?
Figyelt kérdés
Csak ott találtam elfogadható árban szállást.De semmit nem tudok a helyről.Nagyon hangos,nyüzsis?Szép,van látni való?Milyen a strandja?2011. jún. 24. 19:12
11/12 A kérdező kommentje:
Régen mindig a Balatonra jártunk nyaralni.Egyszer elcsaltak Korfura(nem akartam menni,mert nekem Magyarország megfelelt a nyaraláshoz)de.....Megláttam a tengert ,az egzotikus növényeket,a víz alatti világot,éreztem a sós tenger levegőjét,megismertem a Görög emberek vendégszeretetét.Nem akartam többet menni a Balatonra.Azóta is a tengerpartra járunk...és ez nem sznobizmus szerintem.
2011. jún. 26. 13:07
12/12 anonim válasza:
"Jó neked 81%, hogy megteheted, hogy ne csak így válassz."
Pont ez az, hogy nem tehetem meg, hogy egy adott pénzből (amiből nekem sincs sok, hidd el) olyan helyre menjek, ami "nem éri meg" a felsorolt tényezők miatt, ha abból a pénzből (vagy még kevesebből) eljuthatok sokkal szebb/érdekesebb stb. helyekre. Ennyire nem volt érthető, amit írtam?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!