Ki volt mar nyaralni a Kanari-szigeteken, Grand Canarian? Mi juniusba megyunk, a Lago Taurito hotelben leszunk egy hetig.
Szia!
Mi 2 éve voltunk nyaralni ugyanebben a szállodában. Az átlaghőmérséklet 26 fok körül van, de sokkal melegebbnek érzed. A 14 nap alatt 2szer borult be az ég, azon kívül egy darab felhőt nem láttunk az égen :)
Mi egy egész napos szigetkörúton vettünk részt, szerintem ne hagyjátok ki. Kicsit fárasztó volt, viszont megérte, álomszép.
Las Palmasba a fővárosba szintén menjetek be (a buszmegálló a szálloda mellett van rögtön). Nagyon szép kis város, és remek a sétálóutcája is. Nagy leárazások vannak, a legdrágább márkás holmik is max 15 euró körül vannak.
Ezen kívül, ha tudtok, menjetek át Tenerifére a Loro Parkba (nem tudom melyik irodával utaztok, de elvileg mindegyik szervez ide utat). Itt található a Loro Park, ahol delfin, fóka és bálna show-t tudtok megnézni.
A szállodával is teljes mértékben meg voltunk elégedve, bőséges étel- és italkínálata van. Az emberek pedig rendkívül kedvesek és segítőkészek.
Sok helyen jártam már, de nekem ez az út tetszett a legjobban, szívesen visszamennék:)
Szia. Hat megneztem par kepet a neten a helyrol es nyugodtan allithatom, hogy Olaszorszagban szebb helyek vannak. Nagyon tudom ajanlani Szardinia szigeten levo Stintinot, ahol olyan tengerpart van, mint a Maldiv szigeteken. Feher homok es turkizkek tenger, es raadasul kozelebb van, mint gondolnad :)
Itt egy kep Stintinorol
Tudom ez itt nem a reklam helye, de nagyon tudom ajanlani mindenkinek!! :)
miért csak olaszországból áll a világ?
a Kanári-szigetek (és egész Spanyolország) igenis gyönyörű, szerintem mindenképpen érdemes oda elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!