Mit válasszak? Vagy vannak ezeknél szebb helyek is?
Idén voltunk Görögországban, szép hely! Grand Tours-al mentünk, korrektek és a legjobbak. Jövőre is mennénk külföldre, már most elkezdünk rá spórolni, mert hát nem úgy megy, hogy a pénzt kivesszük ripsz-ropsz a pénztárcánkból.
Ami érdekelne engem:
* Németország, azon belül is Köln. Főként a Cobra 11 csapata miatt, nem tudom fakultatív programként meg lehet -e látogatni. Egy a baj, hogy a grandosok ide nem mennek.
* Spanyolország, Mallorca. Itt forgatták a Cobra 11 egyik részét, mikor Andre meghalt. Ezen kívül mondhattok még más részeket is, fakultatív programként megnézném a bikaviadalt. 18 éves leszek, mikor kimegyek! Ti voltatok már ezen a sportrendezvényen?
* Olaszország, azon belül Velence vagy Róma. Esetleg fakultatív kirándulásként is.
* Horvátország, osztálytársam többször is járt már kint.
Mindenféleképpen repülővel mennénk, vagy kocsival, mert egyikünk se bírta a hosszú buszutat. Kényelmetlenek az ülések, a sofőr viszont kiváló. Jövőre kapnánk törzsutaskedvezményt, illetve előfoglalási kedvezményt, 10, 9, 8 %-ot január, február, illetve március hónapokban.
Kérdésem a repülővel kapcsolatban:
* hol lehet árlistát találni különböző országokba?
Görögországon belül is annyi gyönyörű hely van, hol voltatok? Én voltam már Rodoszon, Korfun, Krétán, Santorinin, Zakynthoson, Parálián (utóbbi nem tetszett, de onnan elmentünk a Meteorákhoz, az gyönyörű volt) és Cypruson, bár ez nem Görögo. :)
Velencében voltam még azok közül, amiket felsoroltál, az nagyon szép, hangulatos, de max pár napot töltenék ott, igazi nyaralásra nekem nem lenne jó, igazi nyaraláshoz kell a homok, napozás, tenger, esténként sétálgatás stb.
Január-március nem éppen turistacsalogató időszak, ezért inkább csak városlátogatásra alkalmas. Ebben az esetben Róma és Velence ( én már voltam március elején Velencében... kb este 11kor, annak is megvan a hangulat, hogy a tök kihalt utcákon bolyongsz)
Mallorca-n bikaviadalnak viszont utána kell nézni, nem csak nyári program-e?
Horvátország szintén nem nagy durranás, ha nem tudsz a tengerben fürdeni.
Franciaország, Párizs.
Görögország, Paralia.
Átutazóban Ausztria, Németország, Szerbia, Macedónia.
Magyarországon a nagyobb városokban.
Kirándulni szeretek, nevezetességeket megnézni, fürdeni a tengerben, napozni a parton. Most viszont szeretnék mélytengeri búvárkodni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!