Saltzburgban van olcsó diákszállás?
Figyelt kérdés
esetleg kemping, ha nincs diákszállás?2011. jún. 8. 21:31
1/7 anonim válasza:
www.hostelbookers.com oldalon nézd meg. Amúgy meg Salzburg. T nélkül.
2/7 A kérdező kommentje:
Bocs, de engem nem internetes adatbázisok érdekelnének, azt én is tudok keresni. Valaki, aki már járt ott, attól lenne jó személyes tapasztalat és javaslat. Előre is köszönöm.
2011. jún. 9. 09:59
3/7 anonim válasza:
kemping van, az autópályától nem messze, Salzburg északi részén. Ettől függetlenül hamar be lehet jutni a belvárosba, bringával 10 perc sincs. (mi azzal voltunk)
Viszont faházat nem lehet bérelni ott, csak sátrazni/lakókocsizni.
4/7 A kérdező kommentje:
Ez az egy kemping van? Elég drága. Üdülőhelyen olcsóbbak a kempingek Ausztriában, mint ez.
Strandolás legalább benne van az árban?
2011. jún. 9. 22:41
5/7 anonim válasza:
ez van, azt gondolom sejted, hogy Salzburg környéke nem Ausztria legolcsóbb tartománya. Ha drágállod ezt az árat, akkor szerintem diákszállás után nem is érdemes érdeklődnöd. Medencét természetesen lehet használni, ha arra gondolsz.
6/7 A kérdező kommentje:
És tömegközlekedéssel kb mennyi idő alatt és milyen áron lehet bejutni a véárosba onnan?
2011. júl. 15. 14:50
7/7 anonim válasza:
nem tudom azt sajnos, mi bringával 10-15 perc alatt beértünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!