Kezdőoldal » Utazás » Európa » Első utazásom Görögországba?

Első utazásom Görögországba?

Figyelt kérdés

Sziasztok 16 éves lány vagyok és most nyáron fogunk elmenni a családdal Görögországba :) már nagyon izgulunk de lenne pár kérdésem :) busszal fogunk menni és ugye én már 16 vagyok és nem szeretnék folyton a szülőkkel lenni és az a kérdésem hogy ezekre a buszos kirándulásokra szoktak hozám hasonló korú tinik is jönni? remélem lesz olyan akivel összebarátkozhatok és majd éjszakánként elmehetnénk bulizni :P

valami fontos tudnivaló vagy tanács?:P ha eszembe jut még valami akkor kérdezek :) köszönöm előre is a válaszokat :)

2011. jún. 7. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Melyik városba mentek?
2011. jún. 7. 17:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Paraliába :)
2011. jún. 7. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az szerencse kérdése, hogy megy-e hozzád hasonló korú, ha a szülei viszik, akkor igen. De még akkor is kérdéses, hogy jófej-e.

Ha beszélsz angolul, akkor viszont már akár helyiekkel is ismerkedhetsz, én nagyon jó tapasztalatokat szereztem kint, mindenki beszélt angolul, és nagyon jófejek voltak. Mondjuk szőke vagyok, az ott ugye különleges, valószínű ez motiválta főleg a pasikat :D

Fontos tudnivaló: bontsd ketté az alvásidőd! Reggel érdemes korán, 5-6 óra körül felkelni, olyankor ugyanis még hűvösebb van, és nagyon szép a napfelkelte is! Na meg hajnalban úszni egyet a tengerben, ami akkor csakis a tiéd... hát az valami szuper!

Délután viszont tarts sziesztát! Olyan 13-18 óra között amúgy is zárva vannak még a boltok is és dögmeleg van, felesleges összeszedni egy napszúrást. Aztán viszont felkelsz és irány a víz, majd a buli hajnalig!

Én egyébként már most itthon is kb. így vagyok, sokkal jobb.

2011. jún. 7. 17:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Tavaly voltunk Paralian busszal. A buszon 10-75 korúak utaztak.Már a buszon összaismerkedtek a fiatalok.
2011. jún. 7. 19:40
 5/7 anonim ***** válasza:

igen , ebben szinte biztos lehetsz :) általában a fiatalok választják a buszos utazást , mivel az öregek nem bírják a családosok meg inkább autóval vagy repülővel mennek :)

(de azért mindig van egy két kivétel)

mi tavaly mentünk Nei Poriba busszal 18L és 20L és volt még rajtunk kivül egy hasonló korú pár és még más fiatalok is :)...Nei Poriba ugye Parálián keresztül mentünk és volt aki ott szállt le ..

2011. jún. 8. 10:42
 6/7 anonim ***** válasza:
bocs 18L és 20F, szal nem leszbipár vagyunk :D
2011. jún. 8. 12:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pont kedden este indultam haza Paraliáról, busszal. Grand Tours. Villa Atlantis. Ha azzal mentek és a Grand4-el, akkor valószínűleg Olivér lesz a sofőrötök, Őneki jó humora van. Buszút: nem nagyon találkoztam tinikkel, mi inkább felnőttekkel barátkoztunk és vagy 10 embert megismertünk, ha nem többet. Több mint 24 órát utaztunk, éjszaka filmet vetítettek Nekünk. Az idegenvezetőtök Bolla Szandra és Viola Eszter lesznek, Ők újak. Este 7 körül készüljetek fel egy gyűlésre a Caravelben, az a központi hely. Ha fakultatív programot választotok, akkor a Meteórák, Skiathos és az Olimposz - habár mi ott nem voltunk és eltérőek a vélemények. Valakinek tetszett, valakinek nem. Athénba ne menjetek. Éjfélkor indul a busz, 7 órát utaztok és rohantok egész nap - legalábbis mi ezért nem mentünk, mert tudtuk, hogy ez lesz. :D A Mamma Mia forgatási helyére viszont mindenképp menjetek el, mert Costass kapitány az Elizabet 2-n óriási bulit fog Nektek rendezni.

Pár szabály. :P

Kérlek Ne dobd a vécépapírt a vécébe! Ez lesz kiírva mindenütt.

Diszkóba NEHOGY elmenj! Tiszta lódiszkó, a csajok voltak. Beállítanak egy "bokszba", aztán az asztal körül táncolhatsz. Másik asztalhoz akkor mehetsz át, ha hívnak. Ott a tulaj parancsol. A Gold diszkó a legnépszerűbb. Lányoknak ingyenes, fiúknak 3 euró.

Kóstoljátok meg a gyrost, meg a fagyit! Extra méretűt kapsz mindkettőből. Sétáljatok sokat, mi mindennap éjfélig kint voltunk. Nappal tök üres, de éjszaka megtelik élettel. Ne lepődj meg, ha bundákat látsz, ott tele vannak az üzletek velük.

A Piéria Travellel fogtok utazni, Padányiné Éva néni lesz az idegenvezetőtök és Dimitris a sofőrötök. Üdvözöld Őket a nevemben, csak annyi mondj, hogy Bernadett üdvözli Őket - tedd hozzá, hogy Én vagyok az, akivel a sötétben fotózkodtak. xD

Ennyi. Ha kérdésed van, még írj.

2011. jún. 9. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!