Kefalonia. Vélemények?
Nem hiszem, hogy még nem láttál róla képeket!
de igen láttam...de tudod minden helyről lehet szép,jó képeket készíteni, de az nem azt jelenti h tényleg egy jó hely...
nem szeretném elkövetni azta hibát h képek alapján választok...
Tavaly párommal ott nyaraltunk. :)
Szép hely, de semmi extra. Szokásos homokos tengerpart, kis kaviccsal. Persze szép.
Számítani kell rá, hogy néznivaló sajna ott nincs sok. 1 helyet nagyon érdemes megnézni, egy földalatti tavat - sajna már nem emlékszem a nevére.
Jó, ha béreltek robogót, azzal körbe lehet nézni a szigeten, ami - bár Görögo. 2. legnagyobb szigete, ha jól rémlik - nagyon kicsi.
Szórakozó helyek sincsenek igazán, beülős koktélbárokra kell számítani. Az árak elfogadhatóak.
Szóval lényeg a lényeg, Kefalonia inkább amolyan lazulós embereknek való, sok napozással.
Melyik városba mentek?
Látom,nem mostani kérdés,de nem tudom megállni,hogy ne cáfoljam meg az előző válaszoló véleményét,mert egyáltalán nem igaz,h nincs látnivaló!Mi egy hetet töltöttünk ott,és nem tudtuk bejárni a sziget minden látnivalóját!! Sőt,pihenésre alig maradt időnk!
A kérdésre válaszolva: nem szép hely,hanem gyönyörűű! Amit a képeken látsz,az mind igaz,csak még lenyűgözőbb élőben!:)
Találni szórakozó helyet is,ahol nem csak üldögélni,táncolni is lehet! Az árak tényleg elfogadhatóak(bár az itthoniakhoz képest drága,de nem ehhez kell viszonyítani!).A fővárosban van Lidl,ahol jól belehet vásárolni,mert az természetesen olcsóbb,mint a kisboltok.
Mi egy percig sem unatkoztunk,és a napozásra és parton fetrengésre is sokkal kevesebb idő jutott,mint gondoltam volna.
Ha vki nem látja,hogy mit kell nézni,az nem a sziget hibája!:)
Szóval van sok látnivaló,emiatt nem kell félni,és az éjszakai életre se panaszkodnék,lehet,h az előző válaszoló nem jó helyen szállt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!