Kezdőoldal » Utazás » Európa » Easyjet Foglalás! Lány vagyok,...

Easyjet Foglalás! Lány vagyok, és az Easyjet-nél ugye meg kell adni a nevem előtt, hogyan szólíthatnak. Én a Miss-et jelöltem be, mert nem vagyok még házas. Jó ez így?

Figyelt kérdés

Nem az Ms-t vagy az Mrs-t kellett volna? (Nem nagyon ismerem a különbséget ezek között. ) Jót jelöltem be? Mert ha esetleg nem jó, akkor gondolom kell névváltoztaási díjat fizetnem. Vagy az erre nem vonatkozik, csak ha totál más nevére íratom a jegyet?

És még annyi, hogy au pair-nek megyek Angliába. Akkor elég a kártyás személyi igazolvány és nem kell útlevél igaz?

Köszi szépen!:)

2011. jún. 2. 16:21
1 2
 11/11 anonim válasza:
Megkérdezhetem mikor mész ki? Én is ezen az oldalon vagyok, már jelölt is vissza család, de persze kíváncsi lennék más tapasztalatára is, mert én majd csak szeptemberben utazok ki. Írhatsz privátba is! Köszi!
2011. jún. 11. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!