Horvátországba mennyi pénzből lehet elmenni nyaralni egy hétre?
Kb július, de inkábn augusztusban.
Várost nem tudok mondani.
Fejenként mennybe kerül a szállás egy hétre, kaja, stb?
Útiköltség nélkül, mert az attól függ hogy honnan megyünk hova és mivel.
Augusztusban 150ezer egy hétre a szállás (pl. 4személynek).
Útiköltség, pályadíj 60ezer.
Ezt összeadod és elosztod 4 főre, azaz 50ezer Ft fejenként.
A kaja hozzájön még, de nem írtad, hogy főzöl, vagy étterembe mennél.
Étterem 2500-3000 Ft/fő/menü
Mi sátrazni voltunk, 2 kocsival 8-an, és csak kisebb szakaszokon vettük igénybe az autópályát, többnyire a régi autóúton mentünk (ami sokkal szebb, de persze ha az a cél, hogy a 2 gyerekkel és az anyóssal minél gyorsabban a tengerparton legyetek, akkor nem ajánlom :D).
10 napra kb 50 ezerből jöttünk ki fejenként, de ebből mondjuk kb 15e volt csak a benzinköltség, a szállás volt a legkisebb tétel (tengerparti kempingekben, 2 napra apartmanban), kaját sokszor főztünk, de mondjuk azért ettünk étteremben is (kétszer), nagyrészt bulira ment el a többi.
Szerintem nagyon-nagyon különböző módokon lehet nyaralni, mi direkt kerültük a nagyon túrista helyeket, ahol tömeg van és 2 éjszakánál nemigazán töltöttünk többet sehol sem.
utolsónak,
csak, hogy jól értem-e?
Úgy, hogy mindennel spóroltatok, azaz
nem nagyon mentetek az autópályán,
sátorban laktatok,
magatok főztetek...stb...
...és így is kijött közel félmillióra?
Én vagy, a sátrazós. Igen, de koktéloztunk, buliztunk, és ebben minden benne volt, kemping, kaja, benzin, belépők...stb. És majdnem 2 hét volt, 10 napot töltöttünk horvátországban plusz 1-1 napot utazással. Amúgy az autóút az nem spórolás volt, egy csomó helyen megálltunk, hegyek között mentünk, nagyon szép volt.
Szerintem is olcsó, főleg, hogy nekem az nem nyaralás, ha felváltva punnyadok egy apartmanban, vagy a parton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!