Bomboske kérdése:
ANGLIÁVAL Kapcsolatos Információkra lenne szükségem: Ha valaki autóval vagy busszal megy, van-e ellenőrzés, és milyen szintű? Munkaügyben költöznék ki, és nem szeretnék feleslegesen ott megvenni dolgokat, ha itthon is megtehetem.
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 14:17
11/15 anonim válasza:
pirospaprikát lehet kapni a többi fűszer közt.
12/15 anonim válasza:
a szalonnát meg orrba-szájba sütik a reggeliztető vendéglátók....
13/15 anonim válasza:
hogy lehet iylet írni, hogy nem lehet angliában szalonnát kapni???? ezek ki sem bírnak egy reggel bacon and eggs nélkül...
14/15 anonim válasza:
akkor nézz utána jobban utolsó, mert a bacon és a szalonna nem ugyanaz és itt sztem az otthoni fehérszalonnáról és füstöltszalonnáról van szó. Igen bacon van sokféle de egzik sem hasonlít az otthoni hagyományos "zsírszalonnára". Fűszerpaprika is van, de én már próbáltam, köze nincs az otthoni fűszerpaprikához. TV paprika pedig csak a lengyel boltokban van, ha van. Az angolok nem használnak. Szeretem mikor az emberek felírnak ide minden hülyeséget és azt sem tudják mi van valójában. Én itt élek már egy ideje,MINDEN NAP járok vásárolni is és amit leírok legalább tapasztalatból írom....
15/15 Bajer válasza:
Pick szalámi, traubi szóda, hegyes erős paprika (hűtőtatyóban jégakkuval), pilóta keksz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!