Kezdőoldal » Utazás » Európa » Rab szigeten jártatok már?...

Rab szigeten jártatok már? Vélemények?

Figyelt kérdés
Kisgyerekkel mennénk. Minden tapasztalat, vélemény érdekelne, esetleg bevált apartmant tudnátok ajánlani?
2011. máj. 24. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi most nyáron voltunk Loparon.

Horvátország egyetlen homokos "partja", szóval kisgyerekeseknek ezt szokták ajánlani...

Minden évben megyünk Horvátországba, mindig máshova, és sosem szoktunk előre szállást foglalni, mindig rögtön találtunk kiadó szobát.. Eddig.xd most nem. Hosszas keresgélés után egy lepukkant kolesszoba féleséget kaptunk, azt viszont elég olcsón :D

Magáról a szigetről nem tudok sokat, de Lopar tetszett.

14/f

2011. máj. 24. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Voltam, 2x is, imádtam!!! Nincs messze BP-től kocsival sem, kedves, kicsi, csodaszép sziget... Pár éve, amikor mi voltunk, volt egy szigetkörút is, kiegészítve egy egykori börtönszigeten való kiszállással.. azt hiszem, ezt azóta beszüntették. És igen, a part homokos, a víz lassan mélyül, Loparon voltam én is, az egész tul.képp. egy öböl, melynek egy kis szakasza nyílik a tengerbe. Viszont inkább családosoknak ajánlanám, fiataloknak a nyugodtsága (bár, vannak diszkók) unalmas lehet.
2011. máj. 25. 03:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, a börtönszigetes "hajótúrán" mi is voltunk..
2011. máj. 25. 16:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Pedig már akkor tervezték,hogy megszüntetik, mert nem tesz jót az országimázsnak, hogy Tito politikai foglyainak egykori lakhelyét mutogatják...

Nem jut eszembe már a szálloda neve, mi 2005-2006-ban voltunk ott, közvetlenül a lopari strand előtt van. Papíron 2 és 3 csillagos részei vannak. Aki abba a szállodába megy, vigyázzon, minket először át akartak vágni, mert 3 csillagos szobát foglaltunk, de ők a 2 csillagosba akartak irányítani minket (munkásszálló-kategória), de időben észrevettük a gubancot, és elintéztük, hogy a megbeszélt szobát kapjuk. A 3 csillagos része viszont nagyon jó volt, a vacsoráról nem is beszélve: korlátlanul lehetett csapolt sört, fehér-, és vörösbort inni, melyek minősége kitűnő volt! Ezt még az 5 csillagos spanyol szállodákban sem tapasztaltam! Remélem, megtartották jó szokásukat. :)

2011. máj. 25. 17:09
 5/6 anonim válasza:
Szia. En voltam, kiskoromban majdnem minden evben. Miutan hugom megszuletett, akkor is mentunk meg egyszer. Nagyon jo, kisgyermekeseknek idealis a homokos tengerpart es a sekely viz miatt. Loparban voltunk a nagy kempingben. Emlekeim szerint rengeteg gyerekjatek(ugralovar,trambulin,vizicsuszda stb.) van nem messze tole, arakrol sajnos nem tudok nyilatkozni. Szep hely, sok bolt, etterem, kirakodos vasar van a kozelben. En kisgyerekkent rendkivul elveztem, szoval csak ajanlani tudom :)
2011. jún. 6. 08:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Esetleg jövőre, idénre már döntöttünk! Trogírba megyünk!
2011. jún. 6. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!